Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urlika48

Chcę mieć dziecko pierwsze mogę jeszcze ?

Polecane posty

Gość urlika48

nie chce pisac dlaczego nie wczesniej. Ale czy mogę teraz w wieku 48 lat ?

Gość vn
no chyba cie pogięło...w tym wieku to sie babcią jest

Gość urlika48
konkrety prostaczko. albo zamknij ryj.

Gość aaaaasiaaaaaaaaa26
nie nie mozesz, urodzisz chore dziecko albo bedziesz miala poronienie za poronieniem

Gość eden z biedry
chyba za pozno....

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to juz za pozno moze urodzic ci sie chore :/

Gość Malwina2226643
wydaje mi sie, ze to troche za pozno. to w tym wieku kobiety jeszcze moga miec dzieci? ja sie staralam 1.5 roku o ciaze.. a czytalam, ze niektore 3-5 lat sie staraly. jakbys jeszcze mogla miec dzieci i zaszla odrazu to spoko. moja ciocia urodzila dziecko w wieku 44 lat.

Gość a właśnie że może
wiek nie ma nic do rzeczy jeśli czuje sie na siłach jest zdrowa i czuje że chce miec dziecko to może je mieć

Gość dziwne pytanie
Niby jak ktoś ma ci to tutaj stwierdzić?nie lepiej iść do ginekologa i obgadać problem? Każdy podejmuje własne decyzje i innym nic do tego więc nie rozumiem tych tekstów 'ze cie pogieło". Nikt inny nie będzie tego dziecka wychowywał wiec swoje rady jak z dupy,zachowa dla siebie.

Gość Malwina2226643
no wlasnie wiek ma duzo do rzeczy bo po 40 roku zycia szanse na poronienie w ciazy wynosi 50 % czyli 50 kobiet na 100 straci dziecko. to malo? tak samo zespol downa i inne choroby w procentach rosna nieziemsko - najwiecej dzieci z zespolem downa rodza kobiety po 40. a ze pani juz blisko do 50 to te procenty tez rosna zapewne.

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vn nie zycz jej tego

Hej. Koleżanka urodzi w wieku 43 lat pierwsze. Na dzień dzisiejszy jest ok. zostały jeszcze 3 miesiące. Jak urodzi mogę dać znać.

Gość aucius
Chcesz urodzic chore dziecko? a co wcześniej robiłas , nie miałas czasu na dziecko ,bo kariera zawodowa była ważniejsza? czy może teraz jesteś z młodszym i on chce miec dziecko. Pomyśl : - masz 48 lat -cała ciąża ty już masz 49 lat -jak dziecko pójdzie do zerówki ty będziesz miała 55 lat -jak bedzie odbierało dowód osobisty ty bedziesz miala 67 lat pasuje ci to to sie staraj ale miej na uwadze, wszelkie obciązenia genetyczne. No i najważniejsze to to abys potem nie pisała ze młode mamy sie na ciebie gapią albo jak bedziesz odbierac dziecko z przedszkola to będą mu mówic " babcia po ciebie przyszła" zastanów sie !

Gość aliszia255555
tak tylko 43 a 48 to roznica jak stad na ksiezyc. Rownie dobrze moglabys jej powiedziec moja 18 letnia siostra rodzi dam znac czy wszystko ok i czy ty tez mozesz. bezsens. moim zdaniem do 45 jeszcze czasami da rade ale tez jest duza szansa poronienia albo wad. po 45 juz oabsolutnie nie.

Gość uiokmnbv
up

Gość dwapodwa
ja bym nie patrzyla na to co ludzie powiedza, to bzdura. ludzie ZAWSZE beda gadac obojetnie co nie zrobisz. jesli masz nadwage dzieci beda mowic o wieloryb po ciebie przyszedl. jesli jestes brzydka to beda mowic twoja mama ma ryj jak z horroru. no i idac tym tokiem myslenia lepiej nie miec dzieci jak sie ma jakies wady? a kto jest idealny? to wy dalej jestescie takie zacofane zeby patrzec na to co inni powiedza, robia? w anglii, usa - juz od dawna tego nie ma nikt nie zwraca uwagii na innych. tylko polska dalej taka zacofana. a jakby dziecku umarli rodzice i zostalo pod opieka babci to najlepiej odebrac babci i dac jakies mlodej bo co dzieci powiedza bo za stara? zastanow sie co ty piszesz

Gość szafa z prastyku
Nie mozesz,musisz od razu urodzic drugie

Gość szafa z prastyku
Moja babcia byla wlasnie o 48 lat starsza niz ja i powiem,ze ciesze sie,ze moja mama byla jednak mlodsza. to byla ewidentnie babcia,nikt by nie wpadl na pomysl,ze to by mogla byc mama

Gość naaoisojsd
a ja ci zycze aby twoja stara wlazla spowrotem do swojej dupy skad ciebie wygrzebala-jedno wielkie gowno:)

Gość aliszia255555
dwapodwa - bo z polskiej mentalnosci caly swiat sie smieje.. i tekst: co ludzie powiedza. to najpopularniejszy w polsce. wszystko na pokaz. zal mi was parszywe polaczki :D

Gość nogę w szprychę
Tu pytasz.....? chcesz to miej, co komu do tego?

Gość vn
Rób jak chcesz, mój facet mówi że jestem taka brzydka że nawet nie chce mnie ruchać. Czasami jak jest pijany to rżnie mnie w odbyt bo od przodu nie chce bo go obrzydzam.

Gość Młódki podpowiedzą ci ze Ok
możesz urodzic ale one nie są w ciele 48 latki ,nie wiedzą jak taka kobieta się czuje, jak bedzie funkcjonowac w okresie menopauzy która za chwile do ciebie zapuka czy dasz rade udzwignąc trud wychowania. Ja ci napisze jedno zdanie, za późno na bycie matką ale tak czy siak wybór i ostatnie słowo należy do ciebie .

Gość za stara jestes
.

Gość dzizas jesli jednak
zdecydujesz sie na dziecko i urodzi sie zdrowe, to wspolczuje dziecku :( ludzie zyja teraz ok 70 lat ;/ wiec ostatnie lata twojego zycia, dziecko zamiast poswiecic na nauke, szukanie partnera zyciowego bedzie podcierac mamusie, ktora nie bedzie juz mogla dojsc do kibelka ;/

Gość dwapodwa
no widzisz na moja babcia jak mnie odbierala z przedszkola w wieku 50 paru to wszyscy mysleli ze to moja mama. A jak mama otwierala drzwi i przychodzil np. facet sprawdzic licznik to zawsze pytali: jest ktos starszy w domu? a mama miala wtedy 30 lat albo wiecej. takie geny :)

Gość vn
o juz sie nawet podszywa dorobiłam :D

Gość nie o tobiee temat
dwapodwa!!! Kobieta ma problem pyta sie a ty o swojej rodzince wyjeżdzasz,nie wszyscy mają takie geny i bierz to pod uwage.

Gość do aliasza
a ty kim jesteś ?

Gość dwapodwa
odpowiedzialam szafie z prasyku. Mam prawo dyskutowac z innymi osobami nie tylko z autorka, ktora po dwoch zdaniach zamilkla. nie twoja sprawa.