Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urlika48

Chcę mieć dziecko pierwsze mogę jeszcze ?

Polecane posty

Gość aliszia255555
pol brytyjka pol polka. ale urodzona i wychowana w anglii w polsce tylko na wakacje bylam ale juz sie nawidzialam za duzo

Gość aliszia255555
pol brytyjka pol polka. ale urodzona i wychowana w anglii w polsce tylko na wakacje bylam ale juz sie nawidzialam za duzo

Gość dwapodwa
autorce najpierw odpowiedzialam wiec tobie gowno do tego :D ty tez zwracasz sie do mnie zamiast do autorki

Gość do aliasza
dziewczyno! Polka , Brytyjka piszemy się od dużej litery. Tego was w tam nie uczą ?

Gość inka123456
teoretycznie możesz pod czujną opieką lekarza ale pomyśl że jak twoje dziecko będzie miało ok. 25 lat i może własną rodzinę i swoje dziecko ty będziesz miała 73 lata i może będziesz wymagała opieki i zamiast pomóc młodym w lepszym starcie będziesz dla nich ciężarem a młodość jest tylko jedna. Zrobisz jak zechcesz ale przemyśl tę decyzję również z punktu widzenia młodzi ludzie- starzy rodzice.

Gość inka123456
teoretycznie możesz pod czujną opieką lekarza ale pomyśl że jak twoje dziecko będzie miało ok. 25 lat i może własną rodzinę i swoje dziecko ty będziesz miała 73 lata i może będziesz wymagała opieki i zamiast pomóc młodym w lepszym starcie będziesz dla nich ciężarem a młodość jest tylko jedna. Zrobisz jak zechcesz ale przemyśl tę decyzję również z punktu widzenia młodzi ludzie- starzy rodzice.

Gość no to do góry
hop

Gość aliszia255555
moge pisac jak chce, nie pisze egzaminu ani ksiazki wypowiadam sie na glupim forum, prosze :D i tak uwazam i nie tylko ja, ze mam lepszy polski niz nie jedna polka a uczylam sie go tylko w weekendy.

Gość i co zrobisz ?
Stary człowiek jeszcze może? może urodzic? - może! może wychowac?- może da rade! ale po co ? potrzebujesz teraz dziecka żeby miał się kto tobą zając na już całkiem bliskie stare lata? odpusc sobie chciejstwo, zaprzepaściłaś szanse w młodości to teraz ci to juz nie potrzebne , to dziecko o ile byłoby zdrowe i tak odda cie do domu straców , bo całe życie bedzie się wstydziło ze ma taką starą matke.

Gość A U T O R KO
a może ty już jesteś w ciąży?

Gość inka123456
aliszja a ja jestem pół włoszką a języka nauczyłam się od babci a nie w weekendy chyba że ty nie masz telefonu i do rodziny z polski nie dzwonisz???

Gość urlika48
Chcę miec dziecko, zawsze czułam się kobietą i teraz po zmianie płci jestem pełnowartościową 100 % kobietą i chcę urodzic dlatego pytam czy mogę jeszcze w tym wieku?

Gość aliszia255555
no ciekawe jak pisac sie nauczylas od babc przez telefon? i nie nie dzwonilam do babci bo babcia od mamy nie zyje. mowic nauczyla mnie mama a pisac nauczylam sie w polskiej weekednowej szkole.

Gość jaroslawawwarcku
dziecko bedzie szczesliwe ze zyje nie bedzie myslec kategoriami mam starych rodzicow po co mnie rodzili

Gość iiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttt
Ja urodziłam swoje , co prawda nie pierwsze, ale 3 dziecko w wieku 46 lat. Ciąża i poród bez powikłań, dziecko zdrowe , bystre i inteligentne. nie było to planowane, po 35 roku , nie zdecydowałabym się świadomie na dziecko

Gość iiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttt
Ale to ja nie ...a każdy ma swoje pragnienia i nikomu nic do tego . Bo tylko on poniesie konsekwencje swoich poczynań, więc do komu do tego?

Gość llooll
!

Gość Grodzko to ty?
?

Gość dooooooooo urlika
ale chyba tak na 100% to ty nie jesteś jednak kobietą ,no pomyśl.