Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lily_evelyn

Ile w końcu trwają studia w Anglii?

Polecane posty

Rozumiem, że zapłaciłaś sama te 9 tys. funtów, czy brałaś jakiś kredyt ?

Gość dzidziaaaaaa
Kredyt, nie kazdy 18 latek ma 9 tys w kieszeni , a studia chcialam skonczyc jak najszybciej :)

Rozumiem, a jakie dokumenty potrzebowałaś przy staraniu się o kredyt? A i brałaś państwowy/ z banku ? ;)

Gość dzidziaaaaaa
Bralam przez student finance. Juz nie pamietam co potrzebowalam, serio. zaraz jak uczelnia mnie zaakceptowala to pozyczka byla przyznana, Normalnie aplikacje online sie wypelnia, oni wtedy do domu przysylaja forme do podpisania, trzeba to odeslac...

A mogłabyś mi coś powiedzieć na temat dokumentów, które wymagali od Ciebie i skąd brałaś kredyt ?

Mogłabyś mi dać jakieś do siebie prywatne namiary? Chciałabym ci zadać jeszcze wiele innych pytań?

Gość gość
http://studiazagranica.info/ pod tym adresem znajdziesz wszystkie niezbędne informacje. :) Ja dzięki nim studiuję drugi rok w Danii i teraz już wiem, że jak czegoś bardzo chcesz to wszystko da się zorganizować! Nie można się tylko poddawać. :)

Gość debimi
Warto sobie sprawdzić organizację Elab, która pomaga w przejściu rekrutacji na studia w Anglii. Uważam, że warto skorzystać z takiej pomocy. Tutaj http://www.studia.elab.edu.pl są na nich namiary.

Gość gość
po co wam studia w anglii, zostaniecie z pozyczka do spłacania na całe życie, ludzie to idioci......

Gość gość
Po co nam studia w Anglii? No po to, ze jesli sie tu mieszka i chce pracowac, to papier z Polski do niczego sie nie przydaje. Sciezki kariery w wielu zawodach sa okreslony w taki sposob, ze tylko ukonczenie brytyjskiej uczelni upowaznia do ich wykonywania. Raty przy splacie kredytu studenckiego, sa tak niskie, ze sie w ogole nie odczuwa ze cokolwiek ubywa z wyplaty, a po 30 latach, kredyt sie przedawnia i nie trzeba go splacac.

Gość gość
Ja mam skonczone dwa kierunki I teraz chyba jakies podyplomowe zrobie na wyspach

Gość elwira541
Dla tych, którzy wybierają się w tym roku na studia w UK mam namiary na świetną księgarnie z polskimi książkami. Koniecznie zajrzyjcie sobie tutaj http://www.rewolucja.co.uk . Mają ogromny wybór tytułów i konkurencyjne ceny.