Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja to nie wiem

co wy tak szczerze macie do tej całej jagody?

Polecane posty

Gość bo ja to nie wiem

jestem tu od kilku dni i zauważyłam ze prawie wszyscy na nią najeźdźacie.. o co chodzi? bo nie zauważyłam w jej wpisach nic nadzwyczajnego.

Gość lolitte
ja mysle ,ze to dlatego ze dziewczyna ma swoje zdanie i jest wyrazista Czasem pieprzy glupoty,ale kto tego nie robi.. Dziewczyny sa zle bo sa tu od lat i nie sa nawet w 1\4 tak rozpoznawalne jak ona ;)

Gość do mamusiek
po pierwsze chwaliła sie, że topiła szczeniaki itp bo na uśpienie u weterynarza nie będzie kasy wydawała i że u niej na wsi to normalne. Wszystkim zwraca uwage, że sa bezboznikami, że żyja w grzechu itp itd a sama co robi? To falszywa i pusta osoba, ktora powinna nie miec wstepu na kafe

Gość jkolp0-
oj dużżżzo pisze że jest katoliczką a wyklina wszystkich na forum od buraków, cepów itd topi szczenięta w wiadrze i jeszcze pisze że to przecież norma chwali się jaka to ona bogata z domu, ma dom z duuużym ogrodem, krem od diora tylko uzywa... a kupuje w biedronce i zasiłek z Mopsu bierze itd itd jest fałszywa.... a i ma męża który codziennie pije piwko i wg niej to tez norma... poczytaj topic jagoda jest głuupia

Gość heikiki
ona was prowokuje debilki...a wy wszystko lykacie...tępaki

Gość cmoknięta w pięty
A wszystkie no po prostu bez skazy ;) niepijacy mezowie,wy sprzatajace 5 razy dziennie i robiace kariere naukowa No i tylko zdrowa zywnosc ;)

Gość jkolp0-
no tak głupota zawsze była wyrazista :)

Kazda z nas ma cos za uszami,a Jagoda poprostu pisze to co mysli i tyle,moze faktycznie czasami az nie chce jej sie czytac i wtedy nalezy tak zrobic,a nie wyzywac,ublizac itp.... Bo po co?