Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfgfgd

Czy każdy przystojny facet to cham albo podrywacz ?

Polecane posty

Gość gdfgfgd

Prosze o odpowiedzi. Zdarzają sie wartosciowi przystojniacy?

Gość oranoo
Tak, bo to narcystyczni macho. Mysla ze moga miec kazdą. Zasada nie ta to inna. Lekko podchodza do zwiazku, to Ty sie masz jemu podporzadkowac a nie odwrotnie, Jak cos nie pasuje to nara.

Nie zgadzam się. Facet mojej siostry (są 8 lat razem) przystojny, dobrze zarabia, ułożony, nie zdradza. Wiadomo, ideałem nie jest, ale chamem i podrywaczem nigdy bym go nie nazwała.

Gość oranoo
Trafiłam na przystojego lekarza za ktorym uganiaja sie wszytskie pielegniary itd. Był ze mna bo byłam inna niz wszystkie. Co nie zmienia faktu ze mimo zaparcia mnie ze tylko ja i koniec, dostawał smsy od wielbicielek i cieszył go fakt ze na niego lecą. Sprawiało mu radosc to ze jest mi przykro. Nie kazdy jest taki sam, miałam nadzieje ze on taki nie jest a jednak.

Gość chyba tak jest jak piszesz
a ja się niestety w takim zakochałam

Gość gdfgfgd
ok , prosze o wiecej opinii...Nawet faceto, który mówi,ze zycie na pokaz nie jest dla niego i nie chce pustaka albo plastika? Nie jest nachalny i nie robi aluzji,ze chciałby mnie przeleciec?

Gość oranoo
no ja własnie tez, wiedziałm to od samego poczatku ale sklepo w to brnełam... Zwiazek sie zakończył. A ja go nadal kocham i zrobiłabym wszystko by było inaczej, tyle ze to on nawalił i to po całosci ale na to całkowicie wywalone. "Znajdz sobie kogos i ja tez to zrobie..."

oni nie są zdolni do miłości już nie mówiąc o wierności

Gość sldd
Co nie zmienia faktu ze mimo zaparcia mnie" x mial zaparcie, czy tobie zrobil zaparcie? :D

Gość ale wy i tak lecicie na takich
podrywaczy czy ruchaczy

Gość oranoo
nie sa wierni, zawsze maja kogos na boku, a jak nie maja to szybko znajda. Wystarczy jak pstryknie palcem...

no tak, bo ich motto to "jak nie ta to inna" wyjątkiem jest facet nieświadomy swojej urody, ale prędzej czy później inne kobiety mu ją uświadomią

haha, napisałaś to samo wcześniej czyli coś w tym musi być :D

Gość oranoo
Dobrze jak facet jest przystojny. Ale jesli jest przy tym normalny, a nie zadumany w sobie i zbyt pewny. Z taki przyszłosc nie ma szans...

Gość gdfgfgd
Kateriniuszka -> a Twoja siostra jest piękna czy ładna ?

Gość gdfgfgd
pocieszacie...

Najlepiej wsadzić wszystkich do jednego worka. Nie wina faceta, że urodził się przystojny. Tak samo jest z dziewczynami. Jak ładna to od razu się puszcza albo jest głupia i leci tylko na kasę? Osobiście znam kilku mało urodziwych Panów którzy podrywają wszystko co się rusza, a jak się poderwać nie da, to można traktować z góry bo się nie przyda.

autorko, mój też taki był, tzn. sprawiał takie wrażenie aż nie wierzyłam, że taki przystojniak może być taki nieśmiały i wartościowy i fakt, nie szuka pustaka albo plastika - rucha wszystko jak leci

Dla jednych piękna dla innych przeciętna ( zależy czy z make up'em czy bez :P ) Serio to ładna z nich para.

Gość oranoo
hah no wlasnie a po rozstaniu, bardzo szybko sie pocieszy. MOj mi w ostatnim smsie napisała ze poszuka sobie kogos nowego... to dopiero bezczelny typ...

Gość gdfgfgd
Eh no to juz sama nie wiem ;/

odezwało się zranione ego u niego, a niech sobie szuka jak chce :) faceci są mało skomplikowani, ja też jak mówią mogę miec każdego, ale nie korzystam z okazji, czego o moim powiedziec nie można

autorko, jak nie spróbujesz to się nie przekonasz jak będzie, no ale ryzyko na pewno większe z przystojniakiem

Gość sldd
Ale jesli jest przy tym normalny, a nie zadumany w sobie" x kurwa w jakim jezyku ty piszesz dziewczyno? caly czas mylisz pojecia troche szkoly by sie przydalo :D x zadumany----->zamyslkony :D x twoje wypowiedzi calkowicie zmieniaja sens tego co chcesz przekazac :D x

Gość oranoo
a niech szuka... I tak drugiej takiej jak ja nie znajdzie, heh jeszcze zapłacze, wiem to...

Gość Anita89
Musze ci powiedzieć że nie wszyscy przystojniacy to chamy albo podrywacze sama poznałam aż wstyd się przyznać ale na używana-bielizna.eu bardzo porządnego i super przystojnego faceta z którym prowadzę szczęśliwe życie do dziś :)

Gość gdfgfgd
oj zadufany miało być...literówka