Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Selene.Luna

Specyficzny problem

Polecane posty

Gość Selene.Luna

Jestem bardzo młodą osobą (Nie jestem jeszcze pełnoletnia). Chciałabym uciec z domu, lecz nie dlatego, że mam problemy z rodzicami czy nauką. Uczę się dobrze, nigdy nie miałam problemów z mamą. Chciałabym być wolna, mieszkać gdzieś w lesie. Czuję się tutaj strasznie, jak dzikie zwierzę które nagle zamknięto w ciasnej klatce. Nienawidzę smogu otaczającego Warszawę, najlepiej czuję się sama w miejscu takim jak las czy łąka. Nie chcę również dopasowywać się do "szarej masy", która w moim przekonaniu stanowi 90-95% ludzi na świecie. Czy jest tutaj ktoś taki jak ja? Co sądzicie o moim problemie? Co powinnam zrobić? Jeżeli ktoś chciałby popisać na ten temat zapraszam na moje gg: 47019686

Gość ffggfgghgh
wielu by chcialo mieszkac sobie w lecie, czy na pustyni, ale teraz w takim swiecie to niemozliwe, bo za wszystko trzeba placic, wszystkie tereny, lasy są prywatne i nikt ci nie pozwoli tam przebywac. poza tym trzeba miec sie gdzie schronic przed zimnem, deszczem, a w lesie niby gdzie? siedź lepiej w domu bo jeszcze jakis leśny zboczeniec cie napadnie, zgwalci, moze nawet zabije, i jeszcze zateskinisz za tym co masz teraz