Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lena321

Miłość mojego zycia odchodzi ;(

Polecane posty

Moj facet chce ode mnie odejsc ;( zachowuje sie strasznie dziwnie po prawie dwoch latach nagle stwierdzil ze nie pasujemy do siebie ;( Nie chce sie spotkac pogadac ciagle pisze ze nie ma czasu ani ochoty ;( nie moge mu na to pozwolic co robic ??? Jeszcze w tamten poniedziałek mowił ze mnie kocha a teraz mu sie odwidziało ??? pomocy !

Gość odpusc
Daj sobie spokój, jak będzie chciał, znajdzie Cię. Najgorsze to być z osobą, której w oge nie zależy. Nie ma gorszego modelu związku. Nie warto!

Gość hfkck
Pewnie ma inna.

Ale ja nie potrafie zyc bez niego ;( Innej nie ma... cos mu odwaliło... moze mu przejdzie ? ale nawet nie ma czasu i ochoty spotkac sie i pogadac zeby to zakonczyc jakos ;/ nie pozwole mu odejsc bez słowa

Gość dfffgfggfg
nie poniżaj sie, daj mu odejść... poruchal sobie 2 lata bez zobowiazan, znudzilas mu sie, wiec odchodzi. ot zycie.

Ale jak mowił ze mnie kocha a teraz nagke mu sie odmieniło ? jeszcze dwa tygodnie temu przepraszal mnie na kolanach zebym dałą mu jeszcze jedna szanse ... jestem załamana :(

Gość dzielny pluszak
Zwiazki bez glebokiego zrozumienia miedzy partnerami to pseudo zwiazki. W polsce pseudo zwiazki to 99% zwiazkow.

Gość a u u iu
2 lata i miłość życia? Daj sobie z nim spokój.

Gość yuaa
narzucaniem się i pokazaniem desperacji tylko go odepchniesz,swoją drogą skoro tydzień temu mówił że kocha a teraz coś nie gra to w dupie z takim facetem,wcale cię nie kocha,to pewne,miałam podobną historię w życiu,

Duzo osob mi mówiło juz wczesniej zebym dała sobie z nim spokoj , ze ten zwiazek nie ma sensu ze zasłuyguje na kogos lepszego ale ja jestem w nim tak zakochana ze nie potrafie z niego zrezygnowac nawet gdy mnie w jakis sposob rani ;( Na ten czas nie wyobrazam sobie zycia z kims innym , kochania sie z kims innym , całowania no chociazby takich czynnosci ; / strasznie mi ciezko a juz nawet nie mam z kim o tym porozmawiac kto by spojrzał na to z boku ;(

Gość kochana, ze mna
niedawno tez chlopak zerwal, a jeszcze dwa dni wczesniej mowil, ze kocha bardzo, chodzil ze mna za rączkę, byl fajny seks. a na drugi dzien - sory, ale musze sie zastanowic. a potem mowil, ze niepotrzebnie mu wierzylam, jak zapytalam o to gadanie o milosci. niestety, taka jest brutalna prawda. wspolczuje Ci bardzo, bo wiem co przezywasz. ja do tej pory jestem w szoku i codziennie placze wracajac do domu, mialam najgorsze mysli. to o nim myslalam powaznie, chcialam z nim byc przez cale zycie. i taki wał..

Mi na sama mysl łzy napływaja do oczu ... wszedzie sa jakies spomnienia , łozko ,łązienka , kochania no wszedzie ;( najchetniej bym sie wyprowadziła gdzie indziej ;(

Gość kochana, ze mna
im szybciej sie pozbierasz, tym lepiej dla Ciebie. wiem, ze teraz myslisz, ze to niemozliwe. ja tez tak myslalam i jeszcze mam takie mysli, ale juz jest o niebo lepiej niz tydzien temu. umow sie z kims na piwo, gdziekowliek, znajdz kogos, kto Cie wyslucha. nie siedz w domu.

Gość kochana, ze mna
oo wspomnienia to ja tez mam z miejscami, rzeczami, to jest okrutne. on jeszcze dzien wczesniej cos robil w moim komputerze, cos zapisywal swojego, pytal o moje plany za dwa miesiace, bo chcial zemna gdzies wyjechac,tak ze w ogole sie nie spodziewalam, ze to sie moze zmienic.

gwoli wyjasnienia... ja mam 19 a on 25... Musze sie z tym jakos uporac ;/ z czasem bedzie lepiej... a przynajmniej mam taka nadzieje ;/

Gość dfghytrfdxc
na bank ma jakąś na oku! a poza tym znudziłaś mu się już - facet szuka na stałe dopiero po trzydziestce

Gość mast 19 lat i to ma byc
milosc twojego zycia tak ;D dobre..

Lepiej dla Ciebie byś odpuściła, wiem ciężko,  ale najgorsze co można zrobić to się plaszczyc przed facetem prosić o kontakt i wyjaśnienie "dlaczego". On nie da Ci tej odpowiedzi, jest zbyt słaby by spojrzeć Ci w oczy i powiedzieć prawdę. Wierz mi wiem coś o tym. Może masz przyjaciółkę rozmawiaj z nią o tym wszystkim do woli rób cokolwiek aby nie siedzieć zobaczysz za tydzień lub dwa będzie już lepiej, ale oczywiście pamiętaj dasz mu kopa w tyłek, zerwiesz całkowicie kontakt, olejesz go to może facet zrozumie że jesteś "tą ". Ale oczywiście nikt nie wie jakie miał powody by  Cię z dnia na dzień  odstawić. Daj temu wszystkiemu czas,  zobaczysz samo się uloży, ale moja rada dla Ciebie,  naprawdę przestań się odzywać i za nim latać, tym nic nie zdziałasz a jeśli jest "jakaś " szansa to go tym bardziej odepchniesz.

Gość gość1
Dnia 14.05.2013 o 19:28, Lena321 napisał:

Ale ja nie potrafie zyc bez niego ;( Innej nie ma... cos mu odwaliło... moze mu przejdzie ? ale nawet nie ma czasu i ochoty spotkac sie i pogadac zeby to zakonczyc jakos ;/ nie pozwole mu odejsc bez słowa

Będziesz go gnębiła? Jak to nie pozwolisz? Obawiam się, że tylko się zbłaźnisz Leno. Mężczyźni uciekają od jędz, może do nich należysz?