Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam serdecznie. Mam regularne cykle 28 dni. ostatnie ryzykowne zbliżenie w 6-tym dniu cyklu. I tutaj mam dwa pytania 1. czy ryzykownym mozna nazwac zbliżenie, kiedy nie dochodzi do penetracji ani wytrysku a tylko partner dotyka swoimi narządami przez moment moich narządow? 2. Czy badanie hcg z krwi w przypadku w/w (czyli po ryzyku z 6-go dnia cyklu) po 14 dniach mozna uznac za wiarygodne? pozdrawiam

Gość wszechwiedząca wiedźma ple ple
kajka a ty masz ile lat? 14 chyba odpowiedz 1-to nie bylo nawet zbilzenie,wiec wyluzuj odpowiedz 2- test z krwi po 14 dniach od ew zblizenia jest wiarygodny ale do tego zblizenia musi najpierw dojśc na litośćććććć

Tak, wiem dziekuje ale czytalam na innych forach, ze nawet mala ilosc preejakulatu (nie spermy) jak bedzie miała kontakt z okolicami wejscia do pochwy to szansa jest. Wygladało to tak, ze siedzialam na moim partnerze i kilka razy sie otarlismy ale wytrysku NIE bylo, bylo daleko do tego, penetracji tez nie.

Gość przesada do kwadratu
ja sie nawet boje jak facet sie na mnie patrzy bo to też juz jest ryzykowne zbliżenie