Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

Ojciec pastwi się nad nami...

Polecane posty

a w szczególnosci nad moją mamą i siostrą, ktora mieszka z nimi i swoim dzieckiem. Ja od kilku lat mieszkam w innym mieście, ale już samo to jak siostra mi odpowiada, ze na nich krzyczy to szlak mnie trafia i mam ochote czasami mu wyjaśnic ręcznie bo słownie już nie da się. Dla mnie jest on skończonym tłukiem. Ciągle coś mu nie pasuje i sie wyżywa psychicznie. Sistra posprząta, zrobi coś w domu to że źle. Wygarnia jej też, że źle swoje dziecko żywi, bo go kiedyś brzuch bolał. Tekst do niej poszedł w stylu, że nie powinna miec dzieci itd itp

Gość dzielny pluszak
Zawsze moze byc gozej. Dobrze ze ich nie bije. Ogolnie wiekszosc polskich rodzin to patologie a potem sie dziwic ze w zwiazkach sie ludziom nieuklada... Jak takie wychowanie bylo w domu

co za super pocieszenie, znęcanie psychiczne bywa gorsze nieraz od fizycznego a może nawet i się nie rożni. Pozostawia rany głębokie w psychice. Czemu tak ludzie postępują względem swoich ukochanych? Akurat mnie to bardziej denerwuje kiedy widze większość normalnych rodzin. Kiedy poznalem swoją dziewczynę i widzę jej ojca to swojego bardziej jeszcze nie znosze, a może nawet nie nawidzę. Ojciec mojej dziewczyny dzwoni do niej często, dyskutują razem, pomaga jej, itd itp na pewno ma w nim oprarcie, to widać i czuć.

Gość kozi_pazur
Dawno bylo tak- chłop rządzi, kobieta ma siedziec cicho, bo nie ma praw. I w wielu rodzinach to zostalo do dzisiaj. Potem chlopaki wychowują się w takich rodzinach, widzą to i robią tak samo, bo chcą bys jak ojciec.

Gość fsssssssssss
to niech siostra się spakuje z dzieckiem i wyprowadzi do tego co jej to dziecko zrobił - nie dziwie sie ojcu, ze ma juz dość!

ja to widzę i nie chcę być jak ojciec. Dzięki niemu wiem jak nie postępować z rodziną i mam nadzieje że się tego będę trzymał. Na pewno nie jestem taki nerwowy jak ten gnojek zwany ojcem ścinający zęby ze złości.

no to fsssssssssss a co powiesz o mojej matce, też ma się wyprowadzić vbo ojciec ma dojść swojej żony? człowieku co ty piszesz ze bzdury i chyba powienienś soie zrobić badanie na obecność mózgu.

Gość fsssssssssss
ładnie mamusia córeczki wychowała - jedna chamka bezczelna, a druga bękarty do domu znosi - wszystkie was powinien lać i patrzeć czy równo puchniecie

fsssssssssss tym bardziej zrób sobie badanie na obecność mózgu, podejrzewam że masz tam dużą kupe ....... śmieci

Gość kawa czarna ale z mlekiem
jesteś facetem i nie umiesz ustawić ojca względem matki?? Moja kolezanka też miała ojca pojeba, wszystkie córki dorosły i pozakładały rodziny, a ojciec dalej się nad matką znęcał, w końcu jedna z nich wraz ze swoim mężem wzięłi ją do siebie, rozwiodła się z hooyem, a jak sonie popił i popełnił samobojstwo to jeszcze na starość dostała po nim emeryture, mimo że po rozwodzie byli.

Gość fsssssssssss
.

Gość dfghytrfdxc
synuś spieprzył z domku bo tak najłatwiej a mamusię i siostrę żałuje z daleka

jakoś chce ich tu ściągnać, ale mają obawy. Wyobraźcie sobie, moja mama jest bez pracy od 20 lat, uzależniona od niego i w ogole nie umie się znalezc gdziekolwiek indziej i to jest najgorsze. Jeśli nie macie podobnych sytuacji to nie wyrażajcie się o mnie źle, gratulujr tylko wspaniałych ojców innym osobom.

Gość dfghytrfdxc
Wyobraźcie sobie, moja mama jest bez pracy od 20 lat, uzależniona od niego i w ogole nie umie się znalezc gdziekolwiek indziej i to jest najgorsze. xxxxxxxxxxxxxxxxx skoro tak lubi i tak go kocha to po co chcesz ją uszczęśliwiać na siłę

Gość __Makumba__
ulelele

Gość hyghjygjytjhy
jioj