Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gththtfrht

Wiecie co dzisiaj robiły dzieci za blokiem???

Polecane posty

Gość gththtfrht

Wracałam dzisiaj z pracy, i za blokiem bawiło się dwoje dzieci, chłopiec i dziewczynka, na oko mieli po 6 może 7 lat. Zgaduję, bo swoich nie znam i może przesadziłam w którąś stronę. Chłopiec dotykał dziewczynke przez spodnie po pipce, a ona się śmiała w niebogłosy. Nagle ściągnęła gacie i mu pokazała pupe. Krzyknęłam do nich: co wy robicie? i się spłoszyli, uciekli. Znam te dzieci z widzenia, często widuję małą jak spaceruje z rodzicami i młodszą siostrą. Jak myslicie powiedzieć tej mamie co robiła jej córka (żeby jej wyjasniła ze ma tak nie robic czy cos) czy nie wtrącać się i dać sobie spokoj.

Gość gththtfrht
miało być swoich nie mam.

Gość yyrttteyyy656
poczytaj piageta i sie dowiesz ze to normalne -,-

Gość ashfbd
Jakby moja crka wyprawiala takie rzeczy bylabym wdzieczna, jakby ktos mi o tym powiedzial.

Gość a jakie dziecko
Tego nie robi...Widac nic nie wiesz o dojrzewaniu

Gość nescafe :))))))
Ja bym się nie wtracała, jak wychowuje tak ma.

Gość hyghjygjytjhy
ta jasne, niech nie mówi, a dzieciaki beda sobie urzadzac potem orgie na oczach ludzi. a wiecie ilu ludzi moglo to widziec z okna???? ja bym powiedziala. niech matka z nia pogada.

Gość yyrttteyyy656
pobij je bo przeciez zapewne wiedza co to seks, a seks wcale nie jest podstawowa potrzeba ludzka tylko dzielem szatana. To jest etap u kazego dziecka, ty tez kiedys sie z chlopakiem porownywalas jak bylas mala

Gość yyrttteyyy656
ja jebe, orgie? dziecko 6 lat nawet z tego przyjemnosci nie ma, bo to sie w nim ksztaltuje w wieku 12 lat. naprawde polecam piageta. wygoogluj sobie czy cos

Gość Powiedz matce
Zabawa zabawą, ale niech ich tylko jakiś czub pedofil namierzy jak się tak zabawiają a mogą źle skończyc :O powiedz matce delikatnie żeby porozmawiała z córką aby nie pokazywała gołen pupy na dworze bo ludzie mogą widzieć i tyłek się wystawia tylko w domu w łazience

Gość ja jestem mamą siedmiolatki
i wiem, że zaczęła się inteesować swoją seksualnością, ciałem, itd. gówno prawda, że "jak sobie wychowała tak ma", bo nie jesteś w stanie być z dzieckiem 24h/dobę, a to odrębny człowiek i robi w samotności to, co akurat przyjdzie mu do głowy. Autorko - ja jako matka też wolałabym to wiedzieć. Na Twoim miejscu powiedziałabym o tym mamie, ale z uśmiechem na ustach, nie jak o sensacji, tylko pół żartem pół serio, dodając, że pomyślałaś, że może warto z córką porozmawiać o intymnych sprawach.

Gość gththtfrht
trochę mi głupio, w końcu babki nie znam, boję się ze się na mnie wydrze że zmyślam czy coś.. A z drugiej strony gdyby to moje dziecko tak robiło to chciałabym o tym wiedzieć.

Gość tak to właśnie
wygląda gdy rodzice nie mają czasu dla dzieci i 6latki biegają samopas po podwórku...

Gość gththtfrht
pomyślałaś, że może warto z córką porozmawiać o intymnych sprawach. xxx tego to jej na pewno nie powiem bo się wkurzyć może i stwierdzić ze to ona decyudje o czym z córką rozmawiac i kiedy i zeby jej nie pouczać. Może jej powiem tak jakoś delikatnie że byłam swiadkiem pewnej sytuacji i pomyślałam ze chciałaby o tym wiedziec. W sumie to mam stresa, bo nie wiem jak zareaguje.

Gość gththtfrht
Nie no, to nie jest tak ze ona biega samopad, bo ja często widze jak chodzi na spacery z rodzicami i siostrą. Cała rodzina dobrze ubrana, widać że intersują się dziećmi. Auto pod blokiem stoi też ładne. nowe volvo, bo widziałam jak kiedys jechali latem na wakacje :) pewnie wyszła z kolegą na podwórko na chwile po szkole.

Gość yyyyteeej656
a moze tak krowy zaczniecie odrozniac ta zboczona seksualnosc ktora macie w pustych lbach od roznic pomiedzy chlopcem a dziewczynka. Ja nie wierze, mam 20 lat, nie chce zadnych dzieci, a nie wstyd wam ze o ich rozwoju psychicznym wiem wiecej niz wy. Mamie mozna powiedziec, powinna powiedziec ze chlopczyk ma siusiaczka i ze tak nie wolno w miejscu publicznym. Pokazac obrazek malego chlopca i pokazac roznice. Jezeli rodzic nie wie ze to normalne powinien isc do psychologa po wjasnienie o rozwoju dziecka, chociaz google nie gryza. O prawdziwym zakochaniu i tej seksualnosci mowimy od 12 roku zycia

Gość gththtfrht
up

Gość gththtfrht
dobra kazdy przecież wie ze dzieci się interesują i to normalny etap w ich rozwoju, ale przecież nie mozna pozwolic zeby sciagaly spodnie w miejscach publicznych.!!!!

Gość .............,,,,,,,,,,,,,,,,,
............

Moglas jeszcze wziąc badyla i sprac na kwasne jabłko :o Tobie ten goly tylek dziecko pokazalo? po chhuuja sie wtranzakasz w dzieciece zabawy,jesli ciebie sie nie tyczą???

Gość j a j k o
powiedz

Gość f6y65y65y
toksyczna po co wyzywasz krowo? i taki ktos jak ty ma dzieci?? ty tez sie tak bawiłas jak byłas mała? pewnie jeszcze ci koledzy lizali

f6y65y65y a gdzie ja tutaj kogos wyzwalam?? masz rozdwojenie jazni? ty mnie wyzywasz od krow, nikogo nie zwyzywalam w tamtym wpisie paranoiku Jak widzisz wyzwisko w mojej tamtej wypowiedzi to mi prosze pokazac, jak nie to spierdaalaj ,bo nie mam ochoty uzerac sie trolem

Gość yyyyteeej656
yyyyyyyyyyyy

Gość 6556rd
jhjhhg

Gość yyyyteeej656
wiecie, powiedziec jestem za, chociaz dzieciom to prejdzie, a matka moze nie wiedziec jak zareagowac ;p

Gość ,,,,,,mm
....

Gość ooooooooooooooooooooooo
toksyczna ma zły dzień ...

Gość 56575675
jaka beka :D

Gość 6556rd
ghghghghgh