Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez wyjścia_w bagnie

Nie wiem co robić MMŻ?

Polecane posty

mmż - miłość mojego zycia, tak zawsze myslałam będąc z moim chłopakiem. ale czasami czuję się przy nim beznadziejnie, nie wiem czy mam odejść czy nie? Jest mega "mamusiowy", mamisynek, skąpy, nigdy nie płaci za mnie w kinie czy restauracji, ale kelnerom daje napiwki po 20 zł, jak jestem u niego nigdy nie daje mi śniadania czy kolacji, ale kiedy on jest u mnie, zawsze upitraszę coś smacznego i nigdy ode mnie nie wychodzi bez jedzenia. Owszem, pomaga mi w nauce, jest wyżej o rok ode mnie na studiach, jest bardzo inteligentny i zdolny... ale to chyba na tym koniec. Potem chwali się kolegom, że pomagał mi z referatem, czy coś. Prezent na święta? Mój to perfumy za 150 zł, jego prezent - porażka. Sztuczne kolczyki za 10 zł. Często komentuje, wspomina, jakie kobiety mu się kiedyś podobały i z którymi chciał być - w mojej obecności. NIe wiem, czy to ma być wzbudzanie zazdrości...? Nigdy nie ma czasu na spacer, ale dla kolegów ma - wspólne kino, piwo... Nigdy nie jest o mnie zazdrosny, nawet, gdy spotkałam się z innym (oczywiście na złość mojemu chłopakowi), zero reakcji...

NIe chcę wyjść na materialistkę - ale mam wrażenie, że jego świat kręci się wokół pieniędzy, bardzo mi to okazuje...

Gość bzy bzyyyyy zbyyyyyk
Miło, że nas o tym poinformowałaś. A teraz idź i powiedz to jemu.

Gość czego sie uczepilasostatniego
Sama juz sobie odpowiedzials, ale wiem, co chcesz uslyszec-ze koles jest super i nadaje sie na milosc zycia :P Dla niego jestes, bo jestes, by bylo gdzie zamoczyc-2 razy w tygodniu-a reszte czasu spedza tak jak lubi-z kumplami.

Ciężko taki temat poruszyć, kilka razy próbowałam...

Gość dfghytrfdxc
po prostu ma cię w dupie - jesteś studentką a jesteś taka niedomyślna, ograniczona i tak mało inteligentna, żeby to do ciebie dotarło??? Matko! Kogo na te studia przyjmują???!!!