Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maybee455

FACECI TO GNOJE !

Polecane posty

Gość maybee455

Powiedzcie czemu tak jest... Czemu oni zawsze zaczynają się odzywać, wtedy kiedy my już przestajemy na to czekać ?! ;/;/

Gość bodybilding
nie zawsze.

Gość maybee455
Wiem, że nie zawsze, ale przeważnie tak bywa ;/ czemu to robią ;/

Gość cool story, bro
Tak właśnie jest. Namącą w głowie, potem milkna, a kiedy my sie już nastawiamy na to, że nic z tego nie będzie, to oni nagle ni stąd ni zowąd znowu się pojawiają. Buraczyska ;/

Gość fsgt
Najgorsze kiedy czekasz żeby się odezwał a on nawet nie zamierza:(

Gość maybee455
Dokładnie o tym mówię. Czekasz z nadzieją jak głupia, żeby chociaż napisał co u Niego i nic :( To czekanie Cię wyniszcza, myślisz 24/h o kimś kto nie jest tego wart, tęsknisz i nie ma NIC :( Kiedy już próbujesz żyć na nowo, zapominasz taki to wszystko burzy :( Dlaczego faceci tak robią ? :( Czy Wy nie macie odrobiny serca ? :(

Gość jasne że nie mają serca
mają tyko penisy :P

Gość Helenatrojańska
Polecam książkę "Nie zależy mu na Tobie". jeżeli chłopak nie pisze, nie chce sie spotykać to mu po prostu nie zależy... zapamietajcie to dziewczyny!! z daleka od takich i nie myśleć o nich!!

Gość to nie tak, że mężczyźni
są gnoje tylko, że kobiety lecą na facetów, którzy są gnojami!

Gość luik
Gnoje, gnoje ale bez nich ciężko żyć :P ja tam sie nie dziwie ze się nie odzywaja bo kobiety robią to samo ;p

Gość maybee455
Gdyby to było takie łatwe... nie myśleć :( Tyle, że on na samym początku pokazywał jak mu ponoć zależy :( uganiał się ile wlezie, ja Go odtrącałam, a gdy w końcu uległam i zaczęło się układać nagle sobie przypomniał, że kocha byłą i jeszcze się z tego nie wyleczył :( super, prawda ?;/

Gość gość
Odzywają sie po czasie bo akurat nie maja innych opcji i liczą ze dalej jesteście chętne i będzie seks, a jeśli nie to przynajmniej podpompuja sobie ego waszym kosztem

Gość gość
oj, tak co dobrego o nich powiedzieć?

Gość gość
A ja teraz tak robię z facetami :) pojawiam się co jakiś czas, żeby podpompowac sobie ego :P To miłe być adorowana, komplementowana, pożądaną :D a nic więcej mi nie potrzeba :P

Gość gość
Lecicie na taki typ faceta dziewczyny. Pociągają was tacy mężczyźni. Tyle. Nie wszyscy tacy są, ale ci co nie są, są dla was nieatrakcyjni. :)

Gość gość
a widzisz droga autorko ja właśnie taki nie jestem a jakoś żadna dziewczyna na mnie w ogóle uwagi nie zwraca nigdy nikogo nie zdradziłem i nikt przez mnie nie płakał a mimo to jestem sam - coś chyba w tym jest ze ciagnie was do drani - jesteście troszkę istotami irracjonalnymi co zamiast rozumem kierują się sercem...przykre to

Gość gość
sorry miało być emocjami a nie sercem - jesteście istotami irracjonalnymi bo kierują właśnie wami emocje i rządzą Waszym zżyciem - spokojny ułożony facet romantyk natomiast nie ma szans na miłość bo z tego co sam zaobserwowałem tylko dranie maja szanse na to wzniosłe uczucie pomimo faktu że go nie doceniają. Nie jestem jakoś specjalnie brzydki ani piękny wiec problem u mnie tkwi chyba w charakterze bo kobieta rozumuje w ten sposób SPOKOJNY SZLACHETNY DOBRY = NUDNY.

Gość gość
Nagle sobie przypominają o naszym istnieniu pewnie z braku innych opcji na horyzoncie. Wtedy trzeba ich olac definitywnie na nic innego nie zasługują gnoje.

Gość gość
Jesteś tutaj :( i jak.

Gość Gość

Odzywaja się po czasie bo nie mają innych opcji