Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierd...co za palant

moj facet sie obrazil o fryzjera!!!!! co za idiota

Polecane posty

Gość ja pierd...co za palant

synek ma 14mcy i dosc dlugie wloski, juz mu wpadaly do oczu, kilka dni temu powiedzialam, ze musze isc z nim do fryzjera. dzis bylam z synem na zakupach i przy okazji wstapilam do pobliskiego fryzjera, zeby sie spytac czy mu obetna wlosy. fryzjerka zrobila to na poczekaniu - doslownie o 2cm skrocila mu grzywke i troszke kolo uszu obciela. z dlugosci nic nie skracala bo chce mu troche zapuscic i ladne ma loczki na koncach. powiedzialam facetowi o tym, ze bylismy u fryzjera przez tel bo akurat byl poza miastem a ten sie wsciekl, ze jak moglam bez uzgodnienia z nim, ze to pierwsze sciecie itd. ze moglam choc powiedziec, ze ide. na nic tlumaczenie, ze to nawet scieciem nazwac nie mozna i ze sam i tak nie mialby czasu isc z malym bo pracuje cale dnie. wrocil teraz bez slowa, nie odzywa sie i bezczelnie przelaczyl program tv, ktory ogladalam na sport. co za tepak, o taka bzdure??? zrozumialabym gdybym syna na jeza sciela albo mu uszy przebila ale takie cos??? no ja pierd... ale mam nerwa.

Gość 56646t546t546t
idiota, mój to by się cieszył ze o dziecko zadbałam.

Gość Mama dwójki.
Mój też by się wkurzył ale za to kocham

Gość pikoinka
to po co mu mówiłaś że byliście u fryzjera.. pewno i tak by nie zauważył różnicy, a tak się rzuca jak pchła na łańcuchu. Jakiś debil swoją drogą :/

Gość vn
masz faceta idiote :O

Gość gvhuuok
widać, że mu zależy na małym :) to Wasze pierwsze dziecko? pewnie chciał być przy nim wtedy... Fajnie mieć takiego faceta :)

Gość Mama dwójki.
Jakby to facet zabrał syna na pierwsze strzyżenie bez wiedzy żony to byście go tu zlinczowaly.

Gość lserryte
.

Gość niomniom
a dlaczego ? o ile sam by tego nie zrobil :P to w zyciu nie zrobilabym z tego afery mnie smiesza takie szopki z wlosami, zbieraniem zabkow czy przechowywaniem zasuszonej pepowiny Takie rzeczy sie po protu robi i juz

Gość Mama dwójki.
Jedynych śmieszy a dla innych to cenne pamiątki. Moja mama do dziś ma moje pierwsz sciete włosy. Może mąż autorki ma podobny stosunek do tego i nie sądzę że to jest powód do nabywania go idiotą i debilem

Gość gdhyer94
cenne pamiątki? bez jaj. a twoje pierwsze włosy łonowe też trzyma mamuśka? i nie wierzę w takiego faceta- chyba, że to rzeczywiście Piast Kołodziej