Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fretyuequsa

Czy jest jeszcze cień szansy abym zdała?

Polecane posty

Gość fretyuequsa

mam cięęężką sytuację z informatyki. taak właśnie z informatyki. jestem w pierwszej klasie liceum..z wszystkich przedmiotów jest ok,ale niestety zawaliłam ten przedmiot.moja sytuacja wygląda następująco 1 - za sprawdzian nr 1 , 1 - za poprawę sprawdzianu nr1 , 1 - za sprawdzian nr 2 i 2 - - za sprawdzian nr 2 . wiem,że to tylko i wyłącznie moja wina...ale teraz się uczę cały czas i nic mi nie wychodzi,bo ostatnio mieliśmy excela trudne zadania dałam radę tylko na 2 - a zapowiada się sprawdzian jeszcze z bazy danych co w ogóle jest mega ciężkie.... co robic?

Gość poprawka albo...
masz jeszcze miesiac, ogarnij sie i do roboty

Gość fretyuequsa
muszę jeszcze dodac ,ze pierwsza 1 dostalam za sprawą ściągania niestety,a było to dosyc proste.... a za poprawe tego tez sprawdzianu kolejną 1 gdyz kolezanka chciala mi pomoc ,ale zaszkodzila... to juz nie byla moja wina

Gość fretyuequsa
poprawka zz informatyki -______- ? a nie maa jakiegoś warunkowego czy coś? ja mam ten przedmiot rtlko rok w szkole... : [

Gość dfghjmkfg
Jeszcze jedna pozytywna ocena i zdasz. Najlepiej 3 albo 4. Chociaż ja chodziłam do szkoły 15 lat temu i nie wiem jak to teraz jest :P