Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja2232134

Czy ktoś może wie?

Polecane posty

Gość ja2232134

Mam bóle głowy.. mdłości.. bóle żołądka.. spływanie wydzieliny po ścianie gardła.. cieżko mi sie oddycha, jestem czesto bardzo zmęczona, mam uczucie ciężkości.. rano jak wstaje to boli mnie także głowa.. nie wiem juz co mi jest... badania robilam pol roku temu i byly w normie.. Prosze o pomoc... moze ktos ma podobnie.. :( Zmartwiona.

Gość ja2232134
Dziękuję, że się odezwałaś. Nie wiem już co mam począć.. tsh wyszło mi w normie mialam 2,34. Jestem ogolnie osoba nerwowa.. tzn. przezywam wiele rzeczy zbyt emocjonalnie.. tylko dziwi mnie, że rano wstaje i czuje sie jakby ktos zabral mi sily.. glowa boli... i ten żołądek.. myslalam nawet czy to nie od owulacji.. ktora jest raz w polowie cyklu.. ale np. jak cwicze, uprawiam jakis sport to szybko sie mecze.. ciezko mi sie oddycha itp. albo mam uczucie glodu kiedy niedawno jadlam.. Nie wiem juz czy to normalne.. Zmartwiona.

Miałam tak samo. Za każdym razem, gdy się budziłam miałam takie objawy jak Ty. Najczęściej jednak tylko jeden z nich. Kilka dni pod rząd bolał mnie żołądek, czułam nudności, miałam trudności w oddychaniu, itp., co powodowało, że budząc się automatycznie myślałam ''O, już nie boli''. Nawet nie zdążyłam dokończyć zdania, a już zaczyna boleć. I ból utrzymywał się cały dzień. W końcu zanim zasnęłam przeprogramowałam swoje myślenie. Postanowiłam, że następnego dnia zacznę myśleć o czymś przyjemnym. Na początku było trudno, ale dość szybko minęło. Jeżeli to nerwica, to najlepiej zignorować te objawy.

Gość gram na gieldzie
Nerwica wywolujaca nadkwasowosc zoladka i refluks. Wystraczy przestac sie stresowac. Mowie z doswiadczenia. Powodzenia.