Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasiamamajasia

wiosenny detoks

Polecane posty

Gość joasiamamajasia

Dziewczyny, czytałam ostatnio, że to super sposób żeby oczyścić organizm, a ja po zimie jestem zastana :/ , tylko niebardzo wiem jak się za to zabrać. MAcie jakieś sprawdzone przepisy, porady? Z czym to się je?

Gość maskotka7777
no ja też o tym słyszałam, ale tylko tyle, że Grycanki się tak oczyszczały i jak widać sporo schudły :o

Gość Ja mam ja mam
Krople oczyszczajace z Herbapolu kupione w aptece za 10 zł :)

Gość owsianka90
Ja pije herbatkę Figura detox. Czuje się po niej zdecydowanie lepiej. Zawiera w sobie alge i morsztyn czyli można powiedzieć, że jest naturalnym produktem.

Gość joasiamamajasia
chyba mi się obiło o uczy, byłam dziś w aptece i własnie w kolejce jedna babka rozmawiała z farmaceutką, że chce taką herbatkę figura detox, ale im sie skończyły i kazała wrócić jutro, więc ja też nie kupiłam, ale może się w takim razie skuszę skoro polecasz..a czy smaczna?

Gość Tak brędzą bo tak jedzą...:)
a co ci da taka herbataka ??? pirwsze to zmiana diety, a takie herbatki to tylko WSPOMAGAJACO !!!

Gość joasiamamajasia
oczywiście, że wspomagająco. no ale żadna pomoc nie zaszkodzi. przecież nie mówię, że ja będę pić tę figurę detox to z miejcsa schudnę, nawet leżąc i wcinając pączki. NIE. ale ja właśnie chcę czegoś ci mi ppmoże wyrobić sobie zdrowe nawyki. codzienne picie zdrowej herbatki uważam, że mi w tym pomoże

Gość vitam_i_na
Ja się oczyszczam po zimie nopalinem, znajoma mi podpowiedziała bo to miała, mówię wam, gdy to brałam to 2 -3 razy dziennie na początku robiłam kupę ale nie biegunkę, tyle tego w jelitach miałam. Teraz już normalnie, najważniejsze to pierwszą dawke wziąć rano na czczo, brzuchol mi się zmniejszył, troche kosztuje ale nie żałuje bo op. starcza na pół roku. Nie mam już zaparć i jakoś lepiej sie czuje. I trzeba dużo popijać płynów. poczytajcie jak działa http://suplementyheleny.pl/nopalin/

Gość irminika
może jakiś sprawdzony preparat znacie ale nie chemia :-O by się oczyscić