Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondynaona

W zeszla niedziele bylam w kosciele z tata. Przed nami jakos tuz po 3 minutach r

Polecane posty

Gość Blondynaona

W zeszla niedziele bylam w kosciele z tata. Przed nami jakos tuz po 3 minutach rozpoczeczecia sie mszy usiadl chlopak. Mniej wiecej w moim wieku. Jakos w polowie mszy zaczelam tak cicho smiac z tata z sasiada ten chlopak odwrocil sie i powiedzial cos tez o nim. Potem wszystko okay i jak byl moment na przekazanie sobie pokoju, to on szybko sie odwrocil. Podal reke mojemu tacie i pozniej mi. Tak sie na mnie spojrzal (to podanie reki bylo takie inne). Tata potem mi powiedzial, ze ewidentnie wpadlam mu w oko. Mowi, ze bylo to widac bardzo. Jakos wg o nim nie myslalam do teraz. Sory za wszelkie literowki. Wybaczcie jestem na fonie.

Gość Blondynaona
No i chuj ze chodze do kosciola. Chodze bo jestem polka-katoliczka a ci co nie chodza pownni byc wyrzuceni z kraju albo rozstrzelani przez pluton egzekucyjni bo ludzie co nie chodze do kosciola nie maja prawa zycia.

Gość Blondynaona
podszyw a piszę tu bo zapomniałam hasło na fejsa, a nie mam ustawionego na fonie. pliz:(

Gość rfdsdf
Po co chodzisz na mszę? Po to, żeby się pomodlić czy po to, żeby móc się pośmiać z sąsiada?

Nie no, napisałem to prowokacyjnie :D Jak ktoś chce to niech chodzi- mi to nie przeszkadza o ile ten ktoś nie jest fanatykiem i nie próbuje wszystkich przerobić na swoje podobieństwo :classic_cool: Aczkolwiek z katoliczkami nie lubię się spotykać ani wiązać, bo są jednak inne od tych .. normalnych :classic_cool:

Gość Blondynaona
błagam, nie zwracajcie uwagi na podszywy i nie róbcie oftopuf:O pomurzcie!:(

Gość nie zrozumiem dlaczego
ludzie się śmieja jak ktoś chodzi do kościoła

Blondynaona-łatwo odróżnić podszywy :) Nie wiem jak możemy Ci pomóc. Idź w najbliższą niedzielę na mszę o tej samej godzinie i jeżeli nie spotkasz tego chłopaka, to poczekaj na niego pod kościołem. studenciak-Dlaczego uważasz, że katoliczki są nienormalne? Bo chcą zaczekać z seksem do ślubu? :classic_cool: