Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matrix2704

chora dziewczyna

Polecane posty

Gość matrix2704

Witam. Mam pewien problem z dziewczyna. Uważa mnie za mamisynka chodź tak na prawdę tak nie jest. uroila to sobie i szaleje na tym punkcie. Wprowadziłem się w końcu z domu i zamieszkałem razem z dziewczyna. Name odwiedzam rzadko jeszcze rzadziej dzwonię do niej prawie w ogóle. Kiedy mama zadzwoni do mnie to się zaczyna dopiero wojna. Od razu wrzeszczy na mnie wydziera się żebym wyłączył telefon a później obraza, wyzwanie mnie od chujow itp. Co mam w takiej sytuacji robić?

Gość fdfffggg
smieszna dziwka, nie jest żoną, a jak się żądzi :O

Gość Jakie to dziwne
Dziwna jest ta Twoja dziewczyna! Jakim prawem zabrania Ci kontaktu z mamą? No i dziwi mnie że Ciebie wyzywa.Nie pozwól sobą pomiatać.Z tego co piszesz wynika że to jakaś siubruwa .Zerwij z nią bo już wzięła Cie pod pantofel.A co to byłoby gdybyś z nią się ożenił.? Człowieku ogarnij się i kopnij ta rurę w dupę.

Gość W dzisiejszych czasach
Jakaś zdrowo szurnięta dziwa! Natychmiast bym to gówno olał.Jeszcze tego nie grali żeby jakaś baba zabroniła mi kontaktu z rodzicami.Nie należę do tzw. synków mamusi, ale bez przesady żeby jakaś obca baba mi zabraniała zadzwonić do własnej matki?! To już przegięcie!