Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SamośkaZośka

Jak nigdy NIE nazwiecie swoich dzieci?

Polecane posty

Tak się zaczęłam zastanawiać :) Wiadomo gusta są różne, poza tym zazwyczaj nie lubimy imion które źle nam się kojarzą. I tak ja nigdy nie dam się przekonać do: - Pauliny - Aleksandry - Klaudii - Sandry - Gabrieli - Katarzyny - Agnieszki - Agaty - Patryk - Rafał - Marcin - Ariel Bo albo mi się źle kojarzą (jak Paulina i Gabriela) albo to plus ich oklepanie A Wy?

Gość kasu========sssssssss
Chyba chodziło Ci o to jak nigdy nie damy dziecku na imię?

Gość kasu========sssssssss
Bo nazwę je naszym nazwiskiem...

Gość ewelinasul
andzelika....kojarzy mi sie z najgorsza patologia

Gość ser parmeński
Nigdy nie nazwałabym mojego dziecka imieniem: - Lena, Maja, Oliwia, Wiktoria, Amelia - trącącym tandetą: Wioletka, Żanetka, Edytka, Anetka, Anitka, Sylwia, Mariolka, Renatka - imieniem nadającym się na pseudo pani z agencji jak: Klaudia, Angelika, Sandra, Roksana - imieniem które mi się po prostu nie podoba: Ewelina, Marzena, Agnieszka, Monika, Gabriela

Gość vv44
oliwka , nikolka, amelka, maja.

Gość ser parmeński
chłopca nigdy nie nazwałabym: Patryk, Kamil, Rafał, Natan, Nataniel, Oliwier, Marcel, Dorian, Hubert, Norbert, Robert, Sławek, Dawid, Adrian, Daniel, Czaruś :/, Leszek

Gość hahahhha
dobrze Ci ktoś uwagę zwrócił-ja dzieci nazwałam swoim nazwiskiem:D

Gość ser parmeński
o jeszcze Nikolka - wieje patologią, jak i ta cała Oliwcia. Jeszcze Patrycja jest wiejskie

Gość mamaElisabeth
Nigdy- Franciszka, Zofia, Genowefa, Gustawa, Pamela, Klaudia, Jessica, August, Gienek, Rysiek, Jurek, Bolek

Gość oj większość imion.. :-/
Nie nazwałabym dziecka obcym nazwiskiem ;) a co do imion.. to nie dałabym się przekonać m.in do takich imion jak: -wszelkie stare: Antoni/na, Franciszek/ka, Zbyszek, Jan, Barbara, Stefania, Edmund, Bolesław/a, Mieczysław/a , Zofia, Marian,Maria, Elżbieta, Ryszard -okropnie popularne obecnie: Wiktoria, Julia, Amelia, Lena, Nikola, Maja, Zuzanna (chociaż kiedyś mi się bardzo podobało), Jakub, Szymon -nazbyt dziwne: Albert, Seweryn, Aureliusz, Bruno, Brajan, Martin, Kordian, Bogusz, Vanilia, Jessika, Viviena, Oktawia, -takie, które po prostu mu się nie podobają: Patryk, Sebastian, Grzegorz, Sylwia, Kaja, Beata, Anita, Aneta, Marcin,

Gość hvjmhfv
dżesika, vanesa, nikola, oliwka, amelka, anastazja, klaudia

Gość samotnosc jest potrzebna
autorko wez sie za cwiczenia bo siedzenie przed kompem nie odchudza

Gość traktoroooooo
Nazywasz swoim nazwiskiem!A dajesz na imię!Widzisz różnicę???:/

oj dobra pomyliło mi się ;P zapomniałam, jeszcze Karolina, Wioletta, i Martyna. No i że wszelkie pseudonowoczesne Dżesiki, Brajany, Majkele i Nikole odpadają to wiadomo :D Stare, to zależy - do swojego powoli się przyzwyczajam bo średnio je lubię, ale nigdy Gustawa, Genowefa, Kunegunda, Jadwiga, Augusta, Ryszarda i w tym stylu Ale już Stefania czy Helena prędzej bo mi się podobają, choć może nie na pierwsze w sumie tyle tego... :D

Gość do SamośkaZośka
schudnij to pogadamy

Gość jajko ze szczypiorkiem
żadnych Oliwek, Amelek, Majeczek, Wiktorek, Lenek :/ brzydkie ssą też: Patrycja, Ewelina, Klaudia, Nikola, Sandra, Jessika, Roksana, Sylwia, Wioletta.

Gość jajko ze szczypiorkiem
jeszcze Nadia - tandeta i patologia

to nie ma związku z tematem ale wiesz, ja robię coś z moim problemem a Ty nie wykazujesz żadnej inicjatywy żeby nabrać dobrych manier :) Nie podoba mi się też imię Jola, Asia, Krystian, Adrian i Teresa :P

Gość NIGDY NIE NAZWĘ
DZIECKA _koWALSKA

Gość olk
ile Wy macie lat i jak bardzo Wam się musi nudzić ,w kółko te same tematy czy jak chcesz nadać dziecku imię to potrzeba Ci akceptacji i podpytywania obcych ludzi a te wypisują te imiona z durnymi komentarzami .ŻAL I JESZCZE RAZ ŻAL .