Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haczaca plomba

nitka dentystyczna haczy o plombe, pomocy

Polecane posty

Gość haczaca plomba

Hej, ostatnio mialam robion gorna szostke, po plombowaniu gdy czyscilam zeby nicia na poczatku wchodzila z oporem a pozniej nie szlo jej wyciagnac i wyszla poszarpana. Poszlam z tym do dentyty a ona wlozyla paseczek i powiedziala, ze powinno byc ok. Jednak po powrocie do domu gdy czyscilam zeby nitka znow ta sama sytuacja, nic sie nie zmienilo. Mozna sobie samemu z tym jakos poradzic?

Gość PrawdaBoli
Niewiem ja niemyje zebow

Gość haczaca plomba
up

Gość haczaca plomba
up

Gość zle odbudowala styczną
tzn tą przestrzeń między zębami,idź jeszcze raz i niech teraz śmiga paskiem albo zrbi od nowa

Gość zdrowe zeby to podstawa
ja mialam podobnie, meczylam sie z tym rok:/ uzywalam tylko satynowej nitki z oral b bo ta sie nie rwala, a byla dostatecznie szeroka, zeby wszystko wydlubac z tej okolicy, dziaslo wiecznie zapalone, wiecznie jedzenie mi tam tkwilo (mimo ze jadlam druga strona)w koncu zmienilam stomatologa i...eureka :) oba zeby byly zajete pruchnica- przez to jedzenie:/ ale wczesniej dentysta popelnil blad i zle wyprofilowal plomby- stad te wszystkie problemy: jedzenie w "zebach", zapalone dziasla i rwane nitki...wyleczylam oba zeby, mam nowe plomby i zero problemu uff :) radze wrocic do stomatologa i domagac sie poprawki,szlifu itepe albo zmienic gabinet powodzenia :)