Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taka dziwna sytuacje..

mój psycholog mnie nie rozumie

Polecane posty

Gość to masz szczęście
bo psycholodzy przeważnie się specjalizują w kablowaniu na swoich klientów przez internet oraz każdemu, kto zapłaci. Jeśli cię tylko nie rozumie, to zwyczajnie się odmelduj i you're safe.

Jak dla mnie od rozumienia są przyjaciele, psycholog ma Cię tylko leczyć, a wiadomo 1 wariant jest lepszy, dzięki niemu ludzie lepiej sobie radzili z gorszymi przeżyciami niż ludzie dziś, a nie chodzili do psychologów

Gość o nie nie przestawaj
Mirodow - przyjaciele pomogą przy grypie? no. więc przy depresji też nie. ja nie mam przyjaciół. to co, mam zdechnąć?

Gość Ja tez,,,
Ja tez miałam doczynienia z taką psycholog w ramach konsultacji podczas kursu dla bezrobotnych. Przyszła pani ktora jest psychologiem dla dzieci, cały czas krzyczała i probowała wymusić swoje zdanie. Mowiła ze niby mozemy sie z nią spotkać i pogadać chociaz bardzo często podkreślala ze za takie pozakursowe porady nikt jej nie zaplaci a powinien. Tez kompletnie mnie nie rozumiala i probowała mi wmawiac jakieś głupoty. A juz totalnie przegięła kiedy po spotkaniu indywidualnym zdradzała grupie informacje o osobistej sytuacji danego człowieka, a przecieź nie każdy chce się chwalic sprawami prywatnymi przed obcymi, a zresztą to co jej mowilismy indywidualnie mialo zostać tajemnicą. Według mnie kobieta całkiem nie na miejscu, bez etyki zawodowej.

Gość gość
Zmień psychologa, poszukaj jakiegoś lepszego. Ja np. chodziłam tutaj http://pro-psyche.pl

Gość Teppic   No1
Nie mam pojęcia, czy twój psycholog ma rację, wiem za to, że ty nie masz. Jeśli wydaje ci się, że rozumiesz swój umysł, to tak - wydaje ci się. Każde z nas oszukuje samo siebie dziesiątki razy dziennie, w życiu nie odważyłbym się powiedzieć, że wiem lepiej, co i dlaczego czuję.

Gość pjpjjoj

Dnia 11.05.2018 o 15:29, Gość Teppic No1 napisał:

Nie mam pojęcia, czy twój psycholog ma rację, wiem za to, że ty nie masz. Jeśli wydaje ci się, że rozumiesz swój umysł, to tak - wydaje ci się. Każde z nas oszukuje samo siebie dziesiątki razy dziennie, w życiu nie odważyłbym się powiedzieć, że wiem lepiej, co i dlaczego czuję.

znasz na tyle dobrze tą osobę że mówisz ze nie ma racji, otóż nie znasz. A na domysłach można wiele mówić rzeczy, często niezgodnych z prawdą