Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bz1

Samotne matki mają większe powodzenie niż bezdzietne

Polecane posty

Gość nie rozumiem czegoś...
fsssssssssss Możesz sobie myśleć co chcesz. Ja wypowiedziałam się w temacie i myślę, że jeśli są tu jeszcze inne samotne matki, to przyznają mi rację w wielu aspektach.

Gość fsssssssssss
a gdzie tam w wielu... na pewno we wszystkich!

haha na pewno nie we wszystkich, bo to zależy od okoliczności, co już wcześniej pisałam. Nie każdy ma dobrą pracę, zależy tez od wielkości miejscowości, w której się mieszka, jednak to samo tyczy się wolnych bez zobowiązań jak i samotnych rodziców. Nigdzie nie napisałam, że to jest jak napisałam, czasem jest tak, czasem inaczej. Widzę jednak, że ciężko jest Ci przyjąć do świadomości, iż samotna matka niekoniecznie musi być obrzyganą sierotą, zahukaną, która jak harpia wyczekuje samca :P

Gość fsssssssssss
Nigdzie nie napisałam, że to jest jak napisałam, czasem jest tak, czasem inaczej. xxxxxxxxxxx to zdanie rozłożyło mnie na łopatki!!! :-)))

Taaak, ja jak przeczytałam to co napisałam, to też mnie to rozśmieszyło :) Szkoda, że nie ma tu edycji postu. No nic, tak to jest jak się pisze coś na szybko :D

Gość ja osobiście wolałbym samotną
matkę bo taka ma już najczęściej poukładane w głowie i nie szuka już tak jak bezdzietne jakiegoś dupka, kozaka tylko porządnego mężczyzny.

Gość gość
jak sie ma 50 lat to moze i dobra taka 30 Ja jednak nie zwiazalbym sie z kobieta ktora wpierw wolala jakiegos *uchacza a jak jej dal kopa w tylek albo dal sie przylapac na wielu zdradach to nagle zmadrzala. Dla mnie takie przestawienie sie to zwykla hipokryzja i jak facet lubi byc jeleniem ktory lozy na cudze dzieci a wczesniej sie nie nadawal na ojca dla takiej ksiezniczki to jego sprawa. Dla mnie to rybka i tak wieksza czesc facetow tu tylko chrzani ze by sie zwiazali z taka samotna matka

Gość gość
Jako samotna matka powiem, że dopiero po urodzeniu dziecka zauważałam tzw. porządnych mężczyzn. Dopiero po zrozumieniu jakie błędy popełniałam związałam się z porządnym mężczyzną, który jest wspaniałym człowiekiem. Mężczyzna ten był starym kawalerem i prawiczkiem. Zaakceptował moją przeszłość i stworzyliśmy pełną rodzinę.

Gość gość
Bo wy zawsze otwieracie czy gdy już jest za późno, jak nie ma dziecka to puszczacie się z byle kim, liczy się tylko dobra zabawa, a jak zaciążycie i wasz facet od zabawy ucieknie, to nagle stajecie się dobre, odpowiedzialne i szukacie frajera.

Gość gość
Sam się otwórz, capie :D

samotne matki mają największą chcice dlatego przyciągają mężczyzn, ale do związku się nie dają dla ogarniętych życiowo facetów, tylko dla nieudaczników

Gość gość
To prawda mają większe powodzenie, bo są bardzo łatwe do wyrwania, samotna matka zainteresuje się praktycznie każdym facetem, który do niej wystartuje i szybko godzą się na seks.

Gość gość
Ja zauważyłam że bardziej pociągam mężczyzn odkąd zaczęłam uzywać feromonów z pherowin.pl , kiedyś nie mogłam znaleźć sobie jednego faceta, a teraz mam kilku do wyboru:)