Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksanawawka

Klub Malucha/żłobek do mam,których maluszki chodzą...

Polecane posty

Gość roksanawawka

Mój synek 16 msod tyodnia chodzi do klubu malucha i niestety,ale codziennie rano jest histeria ldwo zobaczy brame klubiku i jest płacz,wyginanie itd...niby Pani twierdzi ze po ok 15 min sie uspokaja,ale jak przychodzimy po Niego tez jest płacz :( Ja juz nie daje rady :( ciagle mysle,czy nie płacze itd...Jak wy sobie z tym poradziłyscie?

Gość rowerek1234
moja mała , zaczęła chodzić w weiku 13 ms- przez miesiąc był ryk, sama wracałam stamtąd z łzami w oczach .... potem było już coraz lepiej. Trzeba przecierpieć, nie ma rady

Gość rowerek1234
a chodzi jakoś po kilka godz na początku - u mnie były najpierw 2 godz, potem np 4 potem kilka dni do drzemki, i potem po drzemce, nie od razu na cały dzień ....

Gość roksanawawka
Chodziłam z nim pare razy i tam siedziałam,najpierw zostawał na 2 h sam i było ok teraz od maja jest po 6 h i jest masakra wczoraj nie wytrzymałam i sama w domu sie popłakałam :/ ehh

Gość rowerek1234
u mnie makabra trwała ok miesiąca, jak ją zostawiałam na 4 godz, to 4 godz płakała , potem jak po drzemce jjeszcze zostawała to juz było lepiej . Po kilku tygodniach sama dzielnie wchodziła na sale, już nawet nie robiąc mi papa. Teraz też czasem ma gorszy dzień .... ale tak jak pisąłam, trzeba się przemęczyć, i nie poddawać !!!!!