Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość całowałam się z innym

całowałam się z innym i mam potworne wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość całowałam się z innym

Sytuacja ta była rok temu. Wtedy moj partner trochę mnie zaniedbywał, czepiał się o wszystko, krytykował bo sam miał problemy i chyba szukał okazji aby się na kims wyżyć...przepraszał mnie później za to i taka sytuacja sie juz nie powtórzyła.Ale w pracy mielismy wtedy zza granicy chłopaka na stażu. Od rauz mu sie spodobałam,a le miałąm go gdzieś. A on opowiadał wszytyskim jaka to śliczna i fajna jestem, zabiegał o mnie i po ok 4 miesiącach własnie jak mój partner przez ok 2 miesiące był dla mnie taki okropny to ten z pracy mnie pocałował a ja nie protestowałam. I tak całowałam sie z nim tego dnia 3 razy. Nie wiem co mnie opętało. Później żałowałam i powiedziałam mu że to był błąd. On sie zakochał, chciał nawet zostać dla mnie w Polsce ale powiedziałam, że i tak nic z tego nie będzie i tak to sie zakończyło. Minął rok a ja tak żałuję, no takie potworne wyrzuty sumienia cały czas mam bo mój partner jest taki cudowny i kocham go. Jak ja mogłam mu to zrobić? Czasem nawet chciałąm mu o tym powiedzieć, ale teraz spodziewamy sie dziecka, jesteśmy tacy szczęśliwi i chyba lepiej zachować to jednak dla siebie. Jak myslicie? W każdym razie mam nauczke i wiem, że więcej nigdy tego nie zrobię.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować