Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdfkf9f99999ff

czy mozna nie miec lekarza rodzinnego??moja kolezanka nie ma w ogole rodzinnego

Polecane posty

Gość kdfkf9f99999ff

bo nie zlozyla deklaracji w zadnym osrodku jak trzeba bylo skladac deklaracje o rodzinnego ani nie przeniosla nigdzie papierow ze starego osrodka.mimo ze wyjechala do miasta ze wsi to jej papiery zostaly w starym osrodku zdrowia i ja jej mowie ze musi to zalatwic i zadeklarowac gdzies lekarza ale ona sie kloci ze nic jej nie zrobia.. przeciez mam racje chyba? moze ktos mnie tu upewni ze ona sie myli a nie ja.. powinna papiery ze starego osrodka wybrac skoro juz deklaracje sie zmienialy i kazdy wypelnial u nas na wsi a ona nic ztym nie robi.

Gość ludzie ja jem
no i ? w każdej chwili może złożyć deklarację, to zajmie 5 minut przed wizytą u lekarza

Gość ludzie ja jem
jesteś jakaś nawiedzona i nadpobudliwa to sprawa koleżanki, jelsi nei zależy jej na zgromadzonej dokumentacji medycznej, najwidoczniej nie ma żadnych przewlekłych chorób i ta dokumentacja nie jest jej niezbędna dokumentację można zawsze skopiować, to żaden problem co do deklaracji, raz w roku ma się prawo zmienić lekarza pierwszego kontaktu, wystarczy wypełnić ankietę o co tyle krzyku ? szukasz problemu tam gdzie go nie ma jak koleżanka sobie życzy to może nawet do internisty chodzić prywatnie, nie twoja broszka

Gość kdfkf9f99999ff
ale jak zlozy skoro nie wziela papierow ze starego osrodka