Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danny21

do dziewczyn

Polecane posty

Gość danny21

Lubicie dominować w seksie? Praktykujecie ze swoimi partnerami jakieś zabawy w stylu femdom? Ja robię to od jakiegoś czasu ze swoją dziewczyną i to jest zajebiste, fajna odskocznia od codzienności...

Gość danny21
słuchaj, pytanie jest nie do Ciebie, więc się nie wypowiadaj. Nie piszę pod żadnymi różnymi nickami... Nie będę komentował twoich chorych wymysłów i frustracji...

Gość agiew
Nie nie nie. Jeśli chodzi o zabawy to chyba tylko masaże erotyczne świecą albo olejkiem.

Do kogo skierowane pytanie?

Gość SZALONAMM
SZCZERZE TO RACZEJ PREFERUJE JAK FACET DOMINUJE TO MNIE PODNIECA ALE CZASEM NIE ZASZKODZI , A POZA TYM MAM TAKĄ OCHOTĘ NA LODZIKA ŻE JAKBYM TYLKO DORWAŁA FIUTKA TO NIE WIEM CO BYM ZROBIŁA OH!! JESTEM TAKA NAPALONA ŻE NIE DAJE JUŻ RADY BEZ FACETA I MAM ZBEREŹNE MYŚLI....

Ja tam lubie jak kobieta siądzie mi na twarz i porzadnie poociera i ponadziewa się mychą na jęzorek. W zamian kładę ją na brzuszek, przyduszam, nóżki szeeeeeroko na boki i ubijam ją ile sił w lędźwiach. A nich tylko sie wyrwac spróbuje !

Gość SZALONAMM
SZCZERZE TO WOLĘ JAK FACET DOMINUJE TO MNIE PODNIECA, ALE NIE ZASZKODZI CZASEM PRZEJĄĆ KONTROLE OCH!! ALE MAM OCHOTĘ NA LODA, JAKBYM TYLKO DORWAŁA FIUTKA TO NIE WIEM CO BYM ZROBIŁA....