Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilook

Pomocy!!Fryzjer i wizażystka KATOWICE, fryzura i makijaż ślubny

Polecane posty

Gość lilook

Witam Dziewczyny pomocy! Poszukuję dobrego fryzjera w Katowicach jak i również wizażystki, chodzi o wykonanie makijażu i fryzury ślubnej. Chodzi oczywiście o dwie osoby a nie 2w1:) Szukam, szukam i jak na razie z marny skutek. Ofert sporo ale co wybrać jeżeli to oferty niesprawdzone?! Jeżeli chodzi o fryzurę zależy mi na bardzo naturalnym efekcie. Chciałabym pofalować włosy i je upiąć. Takie a'la niesforne upięcie. Fryzura niby nieskomplikowana ale moim zdaniem wymaga umiejętności aby uzyskać efekt naturalnych a zarazem trwałych fal. Co do makijażu to maluję się na co dzień więc zależy mi na przełamaniu codziennej nudy. Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi:) Pozdrawiam liloook

Gość Paulina007
Moge Ci polecić Black Pearl w Galerii Katowickiej. Sama czesałam się tam na swój ślub i na prawde efekt był niesamowity, fryzura naturalna i trwała a cena bardzo przystępna :)

Gość gość
gosiawizaz.blogspot.com

Gość gość
Dziewczyny uważajcie na pseudofryzjerkę ogłaszającą się na portalu "OLX" https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/wjN5/ podpisuje się jako Kasia jej nr tel. 508 247 537. Umawia się na czesanie i makijaż po czym w ostatnim momencie kontakt się urywa i zostajecie fryzury i makijażu.