Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienne11

Jestem w 17 tygodniu ciąży - moje obawy

Polecane posty

Gość vivienne11

hej, Jestem w 17 tygodniu ciąży. Od jakiegoś czasu dobrze się czuje, nie mam mdlosci, mam dobry apetyt, piersi (i sutki) w ogole mnie nie bola. Dzisiaj mam wyjatkowa ochote na kawe, której nie pilam od początku ciąży.. Nie czuje jeszcze zadnych ruchow dziecka. boje się, ze z ciaza jest cos nie tak :-( Jedyne co mam to zaslabniecia tj. pocenie i mroczki przed oczami (wczoraj na poczcie i w niedziele w kościele).Brzuch bardzo rzadko boli, tak u dołu. Zero plamień. Bardzo się boje :-( Pocieszcie proszę.

Nie martw sie niczym, bierz witaminy, zdrowo jedz duzo warzyw swieze wyciskane owoce, a kawe to zbozowa mozesz.. a i chodz na spacery to ci dobrze zrobi. Tak robila moje przyjaciolka bylam u niej bardzo czesto. Urodzila zdrowe dziecko, objawow zadnych nie miala do 6 mies wiec wszystko zalezy od organizmu. Nie jedz slodyczy szczegolnie czekolady. Np lody itp ok. Hm, nie objadaj sie. Saruj sie kremami przeciw rozstępom.. po ciazy moja przyjaciolka wyglada jak przed nic nie przytyla a dziecko ponad 3kg ma. Glowa do gory i nie zapomnij o sb dbac. Powodzenia;)

Gość yetichaaa
Wszystko jest ok. ze nie plamisz to super,bo plamienie to nic dobrego. a brak mdlosci i bolu cyckow to wlasnie to,co sie dzieje po pierwszym trymestrze. ruchy niedlugo poczujesz,gora miesiac

Gość Smykolandia_pl
Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Niedługo poczujesz swoje maleństwo. Poczekaj 2-3 tygodnie. Głaszcz swój brzuszek i rozmawiaj z maleństwem.

Gość vivienne11
Jestescie kochane, dziekuje za wsparcie, jutro ide na usg, dam znac po wizycie, pozdrawiam ;-)