Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama2828

zanikanie serca,złe bicie serca..nerwica???

Polecane posty

Gość mama2828

wiem że może nie ten dział ale przeczytajcie..kiedys z 7lat temu miałam nerwicę, ( umarła babcia,zostawił chłopak)objawiało się to kołataniem serca, lekiem,strachem,spoconymi rękami.. pozniej przeszlo na długo poznałam męża, zdarzalo się sporadycznie nieregularne bicie serca, zaszłam w ciąże i wszystko ustało, teraz corka ma 2 lata a mi wróciło tylko nie to kołatanie lecz: ostatnio miałam troche stresu ale wczoraj wieczorem gdy położylam się do łózka myślałam że umre:( poczułam jakby uczucie ''zanikania'' serca-jakby przestawalo bić:( do tego nieregularne bicie, zrobiło mi się zimno, i tylko na leżąco tak czułam, po czym jakbym dostała drżenie ciała w środku, jakby dreszcze, ale trudno to opisać.. za nic nie umiałam zasnąć mimo ze byłam senna bo to serce źle biło,ani na boku,ani na plechach, dodatkowo lęk, jak mąż mnie zagadywał to przechodziło. jakoś zasnęłam a dziś sie dziwnie czuje choć już jest ok.

Gość zwykła głupawka
nadal masz nerwicę albo po ciąży masz problemy z tarczycą warto się przebadać, zrób ekg i hormony tarczycy ale obstawiam że te cyrki to stres spowodowany macierzyństwem wiele kobiet po urodzeniu dziecka po jakimś czasie wpada w nerwicę bo zabiegając o rodzinę, dom, nie znajduje czasu dla siebie frustracja, frustracja, ciągłe obowiązki i w końcu organizm mówi DOŚĆ !!!

Gość mama2828
pewnie masz rację,dodatkowo ostatnio problemy z okresem- cykle co 40 i 52dni- ostatni.

Gość laura26
kochana ja miałam to samo!opisujesz jakby dosłownie moje uczucie.Od 2 m-cy żyję jak w raju bo biorę leki na nerwicę,leczę się psychiatrycznie ale to nie wstydzę się tego,było już ze mną bardzo źle.

Gość princessaofpersia
niedobor magnezu na tysiac procent

Gość mama2828
tylko ze mi to aż tak nie przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu w otoczeniu itp. ale martwię się czy np to serce po prostu jak stanie i nie pojdzie dalej... ?:( bo złe bicie to też u mnie takie zatrzymywanie się na sekunde, dwie i takie nagłe bum, aż mnie mrozi ze strachu bo to nie jest przyjemne uczucie:(:( poze rzeczywiście powinnam kupić jakiś dobry magnez tyle jest suplementów diety...

Gość mama2828
laura26 a jak ten lek się nazywa?? ja kiedyś brałam hydroxyzine nawet mój mąż to bierze bo on ma kołatania serca z nerwów, chyba razem mamy nerwicę tylko u mnie się objawią gorzej z tym sercem...

Gość mama2828
ja biorę taki zwykły ziołowy valused z apteki, nie chce żadnych leków lekarzy, nie mogę brać otumaniających specyfików bo mam małe dziecko

Gość ssssddddddddddddddddddddd
żadna nerwica, niedobór magnezu i potasu bierz w tabletkach, rzuć kawe, herbate i napoje gazowane, bo jak pogłębisz niedobór, to doprowadzisz się do stanu nie do pozazdroszczenia, przezyłam to i wierz mi - nic miłego...

Gość zlodowacenie nadchodzi :P
Sprawdz tarczyce mialam identycznie zanim zaczelam sie leczyc na niedoczynnosc.Bywalo tak ze nie zasypialam przez kilka dni,ze zmeczenia chodzilam jak neptyk,napady zimna dziwnego dreznia pojawialy sie co wieczor i tak jak piszesz gdy sie czyms zajelam to tak jakby ustepowalo wszystko,najgorzej bylo wieczorami.

Gość mama2828
to co mam pić???

Gość mama2828
a wiecie co jeszcze zauważyłam..ze tak mi się robi to zamieranie,złe bicie jak wejde z cieplego do zimnego pomieszczenia..np w zimie wyszlam z kościola do auta-za kazdym razem jak mi bylo zimno...nie dziwne to?