Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaggieSotterooo

pomocy! ktora sukienka?

Polecane posty

ta pierwsza suknia wlasnie eksponuje ramiona..wiec na szerokie ramiona odpada, druga taka odkryta tez pewnie nie kozystna, ta trzecia najlepsza-chodzi o gore

Gość Skoro nie chcesz eksponować
pudzianowskich ramion, to kiego chuja poszukujesz w sukniach z zupełnie odkrytymi ramionami?:o To nie ma już ładnych sukien z króciutkim rękawkiem?:o

A mnie sie wydaje, ze szerokie ramiona najlepiej ukryc, jesli nic na nich nie bedzie i nie bedzie przykuwalo uwagi. Czyli chyba jednak gorset bez ramiaczek.

Mi osobiście ta trzecia koronkowa najbardziej się podoba z niezupełnie odkrytymi ramionami.:)

Gość KaroIina90
Niestety żadna z zaproponowanych przez Ciebie sukien nie jest odpowiednia. Do figury z szerokimi ramionami najlepiej dobrać suknię z szerokimi ramiączkami, które okryją ramiona i tym samym ich powierzchnia wyda się mniejsza, a do tego lekko rozkloszowany dół, który zrównoważy sylwetkę. Tu jest link do artykułu na ten temat http://warszawskiportalslubny.pl/porady/17-stylistka-radzi-jaka-suknia-lubna-dla-ciebie.html

Gość kaddgdaa
no ta ostatnia, któwą wkleiłas jest piękna :) wcześniejsze okropne;/

Gość MaggieSotterooo
sorry,mialo byc 'karolina90'

Gość orzeszek_pistacjowy
Witam, ja tez jestem wysoka 181cm (tyle ze waze 68kg:) i mam szerokie bary ;) musze Ci powiedziec autorko, ze sukienki bez ramiaczek odpadaja, tak samo dekolt "łódka", bo optycznie to tylko poszerza (takie bylo moje wrazenie podczas przymiarek.) Moja wymarzona suknia miala byc mega prosta, koronkowa, skromna sukienka bez udziwnien, ale jak sie w taka ubralam to wygladalam jakos dziwnie- suknia jeszcze mnie wydluzyla i wygladalam jakos tak biednie (slowa mojej przyjaciolki:)- a przeciez ty jestes jeszcze wyzsza i szczuplejsza... w koncu kupilam sukienke na grubych ramiaczkach, delikatnie rozszerzana na dole i chociaz nie bralam takiego kroju pod uwage, to wlasnie ten fason sprawil ze wygladam proporcjonalnie. Zycze owocnych poszukiwan!!! Pozdrawiam

Gość Renata0123
Jakliś czas temu znalazłam na necie stronkę, i pomogła mi w przygotowaniach ślubnych. Podaje linka może i tobie pomoże, jeżeli chodzi o wybór sukienki, jest parę artykułów najlepiej kierowac się tym co pisza profesjonaliści, sama równiez nie mam takieg obrazu co wypada a co nie co pasuje a co nie, zajrzyj Tu http://alejaweselna.pl/warto-wiedziec/Ciekawostki/8/2

Gość MaggieSotterooo
dziewczyny dzieki za porady! ja dalej bez sukienki... orzeszek, pokazesz linka do tej ktora wybralas?lub chociaz cos podobnego? jeszcze raz dzieki!

Gość orzeszek_pistacjowy
spoko, oto i moja suknia http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Mori-Lee,6727,Voyage-by-Mori-Lee-2012,item,7512.html Tak jak mowilam Autorko, nie ma co dumac nad fotkami z neta, bo dopoki nie przymierzysz, ciezko jest stwierdzic co bedzie ci pasowalo... ja raczej o takiej sukni nie myslalam, ale jak tylko zalozylam i zobaczylam jak wygladam, to bylam pewna ze to strzal w dziesiatke i po 10 minutach wyszlam z salonu juz z suknia w reku :)

Gość MaggieSotterooo
orzeszek suknia naprawde piekna!!!

Gość orzeszek_pistacjowy
a dziekuje bardzo:) jakbys niczego nie znalazla to suknia do wziecia za 3 miesiace ;) a tak serio to owocnych poszukiwan Autorko i mam nadzieje ze szybko ustrzelisz jakas szalowa kiecke :)

Gość asia4680
W pierwszej wymiary ramion powinno zrównoważyć to, że dół jest szeroki. W ostatniej nawet modelka wygląda na "szerokoramienną".

Gość ibrioooshe
Asia prawda,przy ostatniej sukni modelka jest szersza w ramionach niz biodrach i wyglada slicznie, jesli autorce takie suknie naprawde sie podobaja i ma figure ok to prawdopodobnie tez bedzie dobrze sie prezentowac.jednak dlugie nogi i plaski brzuch koniecznie do tego typu sukni,bez nich bedzie zle..

Gość MaggieSotterooo
Srobka gorset przepiekny ale dol za wielki objetosciowo ;p !

Gość MaggieSotterooo
chcialabym cos takiego wlasnie jak suknia srubki (tzn taki sam gorset) ale 'spokojniejszy' dol.

MaggieSotterooo Przejrzałam twoje propozycje, najładniejsza moim zdaniem jest przedostatnia. Będzie pasować do wysokiej dziewczyny.