Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenebebbajj

slaba linia niewidoczna na tescie ciazowym

Polecane posty

Gość zenebebbajj

witam zrobilam sobie tescik ciazowy a w sumie to nawet 6 testow. oki te dwa ostatnie zrobilam z ciekawosci ostatnio miesiaczke mialam 28 wiec nie zabiezpiczalam sie wogule. zreszta nigdy sie nie zabiezpieczam. ok wiec z mezem kochamy sie co 2 dzien albo codziennie . no i teraz zrobilam sobie trzy testy bo mnie cos podbrzusze po prawej stronie boli i tak sie gapie na nie i tak jakby tam byla linia ale taka cienka ze tylko pod swiatlo widac. od razu sie pokazala w sumie. ale taka niewidzoczna prawie. wiec mowie pewnie negaty na bank ale zrobilam innej firmy i tez jest taki plusik ale niewidoczny w sumie cieniutki i wogule wiec olalam. zrobilam dzisiaj clearblue digi i negatyw i kupilam jeszcze taki tani tescik i tez negatyw. co to moze byc???? mam tylko czasami tak jakby bole jajnikow raz jeden raz drugi czy to przeziebienie??? mialyscie takie sytuacje ze byla cienka licha kreska ale nie bylyscie w ciazy????? mam nadzieje ze te dwa ostatnie sie nie myla.

Gość zenebebbajj
zalezy mi na wszych wypowiedziach. aha dodam ze mam jeszcze pcos i okresy mam bardzo nieregularne wiec nie wiem kiedy owulka itp czy wogule jest itp ktos tak mial z tymi testami przy pcos????