Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosyć tego

Mam 21 lat i zrobiłem się zgorzkniały jak stary dziad

Polecane posty

Gość mam dosyć tego

Ciągłe nie powodzenia doprowadziły do tego, że nie lubię po prostu wszystkich- szczególnie kobiet. W ciągu 2 lat nie potrafię sobie nikogo znaleźć i ciągle odnoszę porażki. Mam rodzinę zagranicą i mój kuzyn cały czas ma jakąś laskę i rucha bez zobowiązań a ja żyję w kraju, gdzie nie można być spełnionym- ani seksualni ani w żadnej innej sferze.

Gość mam dosyć tego
Pomimo, że jestem studentem to mam małe kontakty z ludźmi. Każdy ma swoje życie. Czuję, że tracę najlepsze lata mojego życia, tracę młodość. Co z tego, że po ukończeniu studiów wyjadę zagranicę, znajdę dobrą pracę, pewnie żonę, skoro nie będę miał żadnych fajnych wspomnień z lat studenckich? Lata kiedy powinien się wyszaleć spędzam przed laptopem. Czuję, że to odbije się na moim późniejszym życiu i boję się tego.

Gość mam dosyć tego
Jest tutaj ktoś, kto coś napisze, czy wszyscy wolicie udzielać się pod jakimiś głupimi prowokacjami?

Gość mam dosyć tego
louie, też tak uważam. Ciężko się tutaj z kimś zaprzyjaźnić. Mam jedynie przyjaciół z dzieciństwa, ale rzadko się z nimi widuję, bo mieszkamy w różnych miastach.

Gość nie szanuję ludzi, którzy uważ
ają, że seks bez zobowiązań jest ok :o

Gość jupiiii
Oj ciężko ja pomimo że mam 23 lata, czuje jak mi uciekają najlepsze chwile mojego życia fuck! nawet nie ma z kim sie spotkac bo nikogo w tym kraju juz nie ma żeby można było pogadać i co nam zostaje siedzenie przed kompem i użalanie się:(

Gość zóltepolarzepaku
to wykorzystaj jakoś ten czas, poznaj siebie, czytaj mądre ksiązki, moze za jakiś czas twoje życie towarzyskie sie ożywi i bedzie git, a na siłe to raczej nie ma sensu

Gość fyhgdfu
Rozumiem Cie doskonale ja czuje ze zrobilam sie straszna zrzeda ale staram sie zmieniac.jesli chcesz to napisz