Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinakuś

paliłam na balkonie i dostałam upomnienie ze spółdzielni

Polecane posty

Gość ewelinakuś

a teraz chcą mnie wykluczyć z grona członków spółdzielni. co to do diabła jest ? to mój balkon, moge nawet na nim nasrać

Gość paulina85chełm
to jest mój balkon jak komus sie nie podoba to niech spada na wieś

Gość ewelinakuś
W takim razie będę wychodziła kopcić na klatkę schodową. I co mi zrobicie? :classic_cool:

Gość tralala xxx
To masz posranego sasiada , może jakis były ubek czy inny ormowiec .Albo stara dewota .Wspólczuje ale nic z tym nie zrobisz i nie bardzo rozumiem że Ciebie chca wykluczyc z takiego powodu jako członka spóldzielni ???

Gość aleococho?!
olej spółdzielnię, ja od swojej nawet pisma nie czytam, odkąd mnie wykluczyli za niepłacenie czynszu, mogą mi naskoczyć, bo mam własnościowe mieszkanie. Palę sobie gdzie chcę i robię co chcę bo jestem u siebie. W mojej trzeba pisać podania o zezwolenie na wymianę okien lub remont, powaleni są.

Gość coraz durniejsze te
prowokacje :(

Gość gdzie sa, kurvva, posty????
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość gdzie sa, kurvva, posty????
chyba juz zupelnie posralo tutejsza moderacje, wyjebuja normalne posty... kretyni

Gość hix
moi sasiedzi pala na balkonie i caly ten smord wlatuje mi do pokoju. pala co godzine, wiec nie ma mowy o spaniu przy otwartym oknie albo chociazby wietrzeniu bez nadzoru, dzieki tobie wiem, ze moge na nich naskarzyc do spodzielni, dzieki!

A mój mąż wczoraj zrobił zadymę sąsiadce z góry, bo popiół z połowy peta walneła nam na balkon, a on jeszcze nie zdążył schować odkurzacza po sprzątaniu:D

Gość pashmira
Ja palę, ale mam popieniczkę i inne balkony daleko są

Wreszcie wzięli się za palaczy.U mnie też nie wolno palić w klatce i na balkonie.Sąsiad otrzymal upomnienienie, podobno sąsiadka piętro niżej doniosła na niego że pety jej rzuca na balkon? Ale żeby byl wykluczony z członkostwa to bajer:D

Gość gość
Życie w bloku.