Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JogurtoweCiastkoo

MAM OBSESJĘ NA PUNKCIE DZIEWCZYNY, Z KTÓRĄ ON MNIE ZDRADZIŁ

Polecane posty

Gość JogurtoweCiastkoo

cześć, dziewczyny. pewno już po przeczytaniu tytułu macie mnie za wariatkę. Może i słusznie? Byłam w związku 4 lata. Wszytko układało się dobrze. Były plany zamieszkania razem we wrześniu/październiku. On wypytywał o wymarzony piersconek... Do czasu, a dokładniej do stycznia. Poznał ją na imprezie, stracił głowę, uprawiali seks po godiznie znajomości...OLAŁ MNIE KOMPLETNIE. Niczego nie wytłumaczył, nie przepraszał. OLAŁ. Kontynuwoał znajomość z NIĄ A ja? Dostałam chyba jakiejś obsesji na punkcie tej dziewczyny. I nie tyle, że to JĄ winię za rozpad związku, ale oglądam jej zdjęcia, śledze na facebooku, analizuję każdy szczegój jej ubioru, patrze jakie ma kolezanki. Zastanawiam się DLACZEGO ONA? Kiedy w końcu zmusiłam go do rozmowy, kłociliśmy się, płakałam, nazwałam ją kurwą, która przespała się w ubikacji na imprezie ...jak on jej bronił ...Nigdy tego nie zapomne

Gość słowiczka piździczka
zakochał się a ty byłas dziurka przechodnią

Gość nie przejmuj się jakąś
głupią puszczalską suką, znajdziesz sobie lepszego faceta, tamten widocznie nie był ciebie wart

Gość utuio
czyli nie jesteście razem?

Gość mnjha
Wydaje mi się że analizując jej osobę starasz się zrozumieć co ona ma w sobie czego zabrakło tobie.Nie warto.

Gość ciesz się przynajmniej, że
poznałaś się już na facecie, że jest głupim chooyem

Gość AUTORKO!!!!!!
wydaje mi się że Twoje zachowanie jest bardzo podobne do mojego.. wiem co czujesz i jak to jest mieć obsesję na punkcie jakiejś panny bo też przez to przechodziłam. tylko moja sytuacja była trochę inna więc moje zachowanie nie było tak do końca normalne... ;/.. ;d. Ciebie rozumiem i bardzo Ci współczuję. myślę jednak że z czasem zrozumiesz że Twój facet to bezwatościowy gnój.

Gość ja tez od roku
mam nadzieje ze nie wrocisz do niego

Gość Zadziorna_IZA
O Boże wiem co czujesz :( ja byłam 5 lat w związku aż nagle on poznał tą malpe. nic mi nie powiedział że jest z inną bo nadal byliśmy razem ale coraz częściej on szukał powodów do kłótni aż stało się...pewnego dnia powiedział że to koniec między nami że on kogoś ma i jest już jego narzeczoną! :( posłuchaj dalej! pogodziłam się z tym po roku czasu ale w tym czasie przeżyłam horror z jego nową dziewczyna. ja jej nie obwinialam, za to że rozbiła mój związek! A ona co?? wydzwaniała do mnie i mi się żaliła że on ją chyba z kimś zdradza! a jednego razu nagrała mi się na pocztę - same wyzwiska :( . to ja powinnam ją wzywać że mi go odebrała:( ale nie jestem taka:( . też oglądam jej konto na facebooku chociaż nie mając jej w znajomych za wiele obejrzeć nie można ale oglądam jej i ich wspólne zdjęcie z nienawiścią i obrzydzeniem-:(. Eh. ale już mam spokój od niej.

Gość Zadziorna_IZA
O Boże wiem co czujesz :( ja byłam 5 lat w związku aż nagle on poznał tą malpe. nic mi nie powiedział że jest z inną bo nadal byliśmy razem ale coraz częściej on szukał powodów do kłótni aż stało się...pewnego dnia powiedział że to koniec między nami że on kogoś ma i jest już jego narzeczoną! :( posłuchaj dalej! pogodziłam się z tym po roku czasu ale w tym czasie przeżyłam horror z jego nową dziewczyna. ja jej nie obwinialam, za to że rozbiła mój związek! A ona co?? wydzwaniała do mnie i mi się żaliła że on ją chyba z kimś zdradza! a jednego razu nagrała mi się na pocztę - same wyzwiska :( . to ja powinnam ją wzywać że mi go odebrała:( ale nie jestem taka:( . też oglądam jej konto na facebooku chociaż nie mając jej w znajomych za wiele obejrzeć nie można ale oglądam jej i ich wspólne zdjęcie z nienawiścią i obrzydzeniem-:(. Eh. ale już mam spokój od niej.

Gość JogurtoweCiastkoo
dziewczyny, przepraszam, że nie odpisałam, ale te forum się zawiesiło, a później wyszłam z domu dziewczyny, widze, że niektóre mają podobne doświadczenia :( napiszcie, cor robicie, dlaczego, jak u Was to wygląda?

Gość xdgvdxg
Ja mam taką samą obsesję, ale na punkcie jego eks, którą on strasznie idealizuje, chociaz ta go zostawiła. Wkurza mnie to i ciągle staram się znaleźć w niej, w jej wygladzie jakieś cechy, które sprawiły, ze on taki zakochany w niej był.

Gość nioonia888888
ja mam obsesję na punkcie byłej swego faceta, która go rzuciła. Ogladam jej zdjęcia, analizuję wygląd, ubiór. Czasem mam tego dosc. Zastanawiam sie czy on ja dalej kocha, czy jakby go nie rzuciła to by byli dalej ze sobą...chociaż on mi mówi, że z nią mu dobrze nie było, że ze mną mu jest lepiej, że ja jestem ładniejsza itd to ja ciągle wchodzę na jej profil i analizuję bez końca.psychiczna jestem.

Gość dzielny pluszak
o kurcze hardcore :( Dokladnie tak jak przedmowczynie napisaly. Gnoj i tyle. Znajdziesz lepszego ktory bedzie Ciebie wart.

Gość Zadziorna_IZA
ojej każdy przeżył coś strasznego:( ja już trzy lata jestem sama i nie umiem ułożyć sobie życia z kimś innym:( zauważyłam że w innych facetach szukam jego poczucia humoru itp..eh glupie to jest