Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dream007

zwiazek z wykładowca- czy to ma szanse?

Polecane posty

Gość dream007
hmm... ale dlaczego nie związek? ostatni weekend bylismy razem w moim rodzinnym domu, poznal moich rodzicow... obecnie planujemy wspolne wakacje... kazdy wieczor spedzamy razem, robimy razem zakupy, jemy razem, on zna moich najblizszych przyjaciol, ja jego...

Gość gość
1. albo facet dobrze sytuowany finansowo 2. jesteś tak paskudna wyglądem i charakterem, że żaden mężczyzna w Twoim wieku Ciebie nie chce.

Gość dream007
na brak powodzenia u rówieśników nie narzekałam i nie narzekam... ale patrząc na takie wypowiedzi widzę że niektórzy faceci mają straszne kompleksy skoro uważają że ze starszym facetem można związać się tylko dla pieniędzy... Ja akurat związałam się z nim bo: podoba mi się baaardzo, jest przystojny i inteligentny; rozmawia nam się rewelacyjnie, mamy podobne poglądy na większość spraw; mamy wspólną pasję...

Gość gość
Wiek to nie przeszkoda. Nie rozumiem dlaczego ludzie często myślą,ze jak ktos jest z kimś starszym to albo leci na kase albo chce czerpać inne korzyści. A starsi leca na młodsze,bo kobiety w ich wieku nie są juz dla nich atrakcyjne...

Gość dream007
Ja nie zauważam u nas różnicy wieku- może wizulanie jest trochę widoczna ale nie aż tak bardzo, natomiast podczas rozmów itp- kompletnie jej nie odczuwam.. Co do wyglądu- "mój" ma ciało o wiele lepsze niż wielu moich rówieśników..

Gość gość
przeciez facet w wieku 30-40 lat moze wygladac rownie dobrze lub nawet lepiej niz 20 latek . Faceci starzeją się jak wino ;)

Gość gość
nie oszukuj tutaj ludzi dlaczego dziewczyna przed, którą całe życie miała by się związać z dużo starszym facetem? On daje bezpieczeństwo finansowe a one młode ciało.

Gość gość
teraz bierzecie się za starszych a później zostaniecie same z pretensjami, że wasi rówieśnicy wolą młodsze :P

Gość gość
no dobra sa i zwiazki ktorych powodem jest kasa czy mlode cialo.. ale chyba nie zawsze? Wiek w porządku,ale sama relacja typu szef-podwładna jest nie do przyjęcia..

Gość dream007
jakie bezpieczeństwo finansowe?? Jestem w dobrej sytuacji finansowej, mam dobrze płatną pracę, dodatkowo pomagają mi rodzice .. Wiec nie wiem dlaczego sporo osób uczepiło się tej kasy... A rówiesnikom chyba żal tyłki ściska że niektóre ich koleżanki wolą starszych facetów...

Gość gość
no żal bierze bo my chcemy związków z miłości a wy do kasy ciągniecie. cóż trzeba będzie 15-16 latek zarywać

Gość gość
bez przesady . Co wy z tą kasą... a jak kobieta jest dziana i leci na starszego ? to po co?

Gość dream007
wy cały czas z tą kasą... widać waszą dojrzałość, nie ma co- faktycznie będą wam 15 odpowiadały- intelektualnie

Gość gość
no, niektórw to sie potrafia ustawic.. a potem same 5 w indeksie...

Gość gość
Skąd wiecie? Nigdy nie spotkałam się z przypadkiem zeby studentka prostytuowała sie za oceny. Ba,nie spotkalam sie nawet z przypadkiem jakichkolwiek relacji pomiedzy prowadzącymi a studentami. Tak dochodze do wniosku,ze oni sie chyba bardzo dobrze kryją. Bo internet roi sie od historii takich jak autorki tego posta.

Gość gość
ja słyszałam że na mojej uczelni jeden z prof poderwał studentkę ( i tu była meega duza róznica wieku, ona dwadziescia pare, on po 50.) - co najlepsze- teraz sa malzenstwem ;) wiec sie zdarza

Gość gość
zadziwiajace jest to,że to prowadzący zajęcia podrywają studentki a nie na odwrót ... desperaci ?

Gość gość
nie zawsze jest tak że to prowadzący podrywaja studentki- na mojej uczelni, notabene zdominoiwanej przez mężczyzn- częsciej zdarza się że to studentki podrywają wykładowców