Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

autooorka

Szpital w Raciborzu - rodził tam ktoś? Zbieram opinie.

Polecane posty

W szczególności chodzi mi o opinie kobiet, które miały cesarkę. Mój lekarz tam pracuje, więc tam chcę rodzić. Jak ogólnie oceniacie tamtejszą porodówkę? Kiedy dostaje się tam dziecko po cesarce? Jakie znieczulenie tam preferują?

Gość mama 5 latka
ja rodziłam ale naturalnie, nie wiem jak jest z cesarką. byłam bardzo zadowolona i z opieki swojego lekarza i z polożnych i z warunków, poród miałam w wodzie rewelacja :)

Wow, nie wiedziałam, że tam można w wodzie! Tak bym chciała rodzić naturalnie.

Gość mama 5 latka
tak jest wanna z hydromasażem, polecam wszystkim :) sale dwuosobowe czyste, ładne a ja dziecko dostałam od razu.

Gość mama4latki
Hej, ja rodziłam w Raciborzu przez cc, ale już prawie 4 lata temu. Mam mieszane uczucia. Ogólnie fajne warunki całkiem, personel na oddziale położniczym też raczej w porządku. Z jednej strony dopuścili do tego, że moja mała urodziła się 3 tygodnie po terminie, z drugiej jak trzeba było działać to zadziałali szybko i sprawnie. Wszystko skończyło się dobrze. Ale wiem też, że od tego czasu troszkę już się skład lekarski zmienił. Niestety bardzo złe wrażenie zrobiły na mnie panie "zajmujące się" noworodkami. Nie wymagałam od nikogo nadzwyczajnej pomocy, bo miałam ambicje sama zająć się maluszkiem, ale czasem ta pomoc by się przydała. Panie były nieraz opryskliwe, niesympatyczne i raczej dobrą radą posłużyć nie chciały. Wpadłam przez to w dołka porządnego i wypisałam się ze szpitala na własne żądanie po 3 dniach od cc. W tym roku rodziłam w innym szpitalu i jestem bardzo bardzo zadowolona. Opieka była fantastyczna na każdym z oddziałów, chociaż warunki nieco gorsze. Jednak ze szpitala wychodziłam we właściwym czasie, w świetnym stanie i w bardzo dobrym humorze. Dodam tylko, że ani za pierwszym ani za drugim razem nie miałam swojego lekarza w szpitalu. To jednak moim zdaniem w żaden sposób nie pogorszyło standardu opieki. Powodzenia Ci życzę ;)