Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do serka zelatyne na to

Czy ja dużo jem czy mało waszym zdaniem?

Polecane posty

wczoraj 8.00 śniadanie- 2 kanapki z serem i pomidorem 13.oo- II śniadanie bułka z jogurtem 17.00 obiad 2 boczniaki smażone z surówką dziś 8.00 śniadanie bułka ze słonecznikiem, ser, sałata, ogorek, pomidor 13.00- II śniadanie bułka z pasztetem, jogurt truskawkowy 17.30- obiad kawalek zapiekanki warzywnej

Gość fbgdshdrhds
ja jem 3 razy więcej. dziś np zjadałam: rano na śniadanie jajecznice z 2 jajek z pomidorem i szczypiorem, do tego 2 kromki chleba z masłem, kisc winogron, pózniej batonika i garsc słonecznika solonego, na obiad 2 mielone ziemniaki kapusta, pózniej kawałek murzynka, kanapka z szynka i serem, teraz jem naleśnika z jabłkami i twarogiem, na kolacje pewnie jeszcze jakąs kanapkę

Gość jane jonesssss344
moim zdaniem malo. a czemu tak dziwnie że 2 sniadanie na obiad, a obiad dopiero o 17

Ponieważ prawie do 17.00 jestem w pracy i obiad jem po przyjsciu do domu. śniadanie jem o 8 rano przed samym wyjściem, a pozniej w pracy nie ma za bardzo czasu ani sposobu nic ciepłego zjesc więc przewaznie jem jakąs kanapkę/bułkę plus jogurt