Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słomkowadziewczynka

czuję się brzydka... ;/

Polecane posty

Gość słomkowadziewczynka

mam 19 lat. mam chłopaka od 1,5 roku. uważam że on jest mega przystojny a ja jestem taka przeciętna. no i mój problem polega na tym, że on się czasem ogląda za innymi pannami. niby to normalne u facetów ale ja sie przez to czuję brzydka.. mam pare kompleksów ale inni uważają mnie za ładną, albo tylko tak mówią. a ja czuję się gorsza od innych dziewczyn. jak mam sobie pomóc?

Dorośnij. Oczy facetowi nie zawiążesz, wiadomo że czasem zerknie na ładniejszą. Ale chyba nie jest z Tobą tylko dla Twojej urody, czyż nie? Buduj swoje poczucie wartości nie na urodzie, ale na charakterze.

Gość słomkowadziewczynka
łatwo powiedzieć.. ;/ to chyba oczywiste że dla kobiety wygląd jest bardzo ważny.

Gość słomkowadziewczynka
spoko Przemek. będę miała Cię na oku w takim razie.

słomkowadziewczynka - ja jestem kobietą i nie jest to dla mnie priorytet. Ba, nie miałam problemu z tym, że mój facet sie oglądał za innymi, bo wiem, że nie jestem najpiękniejsza na świecie i są miliony ładniejszych. Jakoś zawsze istotniejszy był dla mnie charakter, intelekt, pasje. Uroda czy jej ewentualny brak to była sprawa drugorzędna.

Gość słomkowadziewczynka
ale ja chcę być tą najpiękniejszą dla mojego faceta.. czasem nie wiem czy nadal mu się podobam. ;/

To zapytaj. Poza tym, to jakaś utopia jest. Przecież facet ma oczy i widzi, że najpiękniejsza nie jesteś.

Gość zal ze dope sciska
Co to za milosc jak koles patrzy na wyglad. Lepiej odrazu nazywac rzeczy po imieniu. To zwiazek oparty na ruchaniu a nie na partnerstwie

Gość wqdqwdwd
ja mysle ,że jak facet jest naprawde zakochany w swojej dziewczynie ( czy nawet zauroczony) to sie za innymi nie bedzie ogladał chocby to były nie wiem jakie laski a w ogóle co to za wychowanie przy swojej dziewczynie sie ogladać za innymi? powinnaś byc z takim facetem co nie będzie dookoła widział innych lasek bo tylko Ty sie bedziesz liczyc..

Gość loshka
jak facet kocha to nawet jak najpiekniejsza obok niego przejdzie to na nia nie spojrzy bo dla niego najpiekniejsza bedzie przy nim i nie potrzzebuje ani patrzec na zadna inna

Gość wqdqwdwd
a od ogladania sie zaczyna ,a na zdradzie się kończy... skoro już widzisz ,że zwraca uwage na inne kobiety w takim sensie ,że mu sie podobaja to coś jest nie tak... obserwuj go