Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubas spaslak wieloryb

No i co ja sobie zrobiłam?

Polecane posty

Gość grubas spaslak wieloryb

Zaczęłam się odchudzać. Schudłam do 65 kg z 90 przy 160 cm wiec dosyć sporo niestety wszystko dietami cud i w krótkim czasie. Będąc na diecie okazało się ze jestem w ciąży. Zaczęłam jeść zdrowo, ale zaczęłam jednak jeść. Mamy 12 tydzień a ja wazę 76 kg i waga biegnie do góry mimo ze nie jem kto wie ile i głównie warzywa i owoce. I jestem ciągle głodna. Jestem zrozpaczona. Co robić?

Gość mama majowa:)
z tą wagą w ciąży to jest różnie. Moja bratowa w ciąży jadła wszystko i dużo, przytyła 9 kg. Ja mam termin na 21 maja i moja waga pokazuje +17 kg. Jem zdrowo wg zaleceń lekarza a waga i tak systematycznie szła w górę. Najważniejsze żeby sie teraz nie głodzić i odżywiać się racjonalnie, pozdrawiam

Gość więcej warzyw!!!!!!!!!!!!!
mniej owoców (są zdrowe, ale zawierają sporo cukru w przeciwieństwie do warzyw) dużo pić (woda, niesłodzona herbata) odstawić "zapychacze" i niezdrowe przekąski (dziecku nic nie będzie jak zamiast bułki z białym serem zjesz biały ser i nie połakomisz się na lody waniliowe) jeśli waga dalej skacze - to znaczy, że zatrzymuje ci się woda w orgaznizmie i nic nie poradzisz

Gość fgth
ciąża plus efekt jojo :) teraz to Ty się nei odchudzaj , jak urodzisz b edziesz miała na to czas

Gość fgth
v

Gość monia 24,.
odzywiaj sie zdrowo i tyle na diete przyjdzie czas po ciazy teraz najwazniesze jest dzieciatko