Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość karolina678o9

Zostanę mamą ?:)

Polecane posty

Gość karolina678o9

Witam ! wiem, że pełno jest informacji na ten temat i wystarczy poszukać ale ja jednak wolę mieć dyskusję na ten temat tutaj i z kimś o tym popisać :) A więc od jakiegoś czasu z mężem zrezygnowaliśmy z prezerwatyw, ja tabletek nie brałam nigdy. Uznaliśmy, że jeżeli zajdę w ciążę to będziemy się z tego cieszyć a jak nie to poczekamy. Z tym, że nie kończy we mnie tylko wychodzi przed skończeniem ( chcemy dziecko ale nie chcemy tak już planować że musi być, bo praca, małe mieszkanie itd). Nie mam żadnych mdłości, nie latam często siusiu ale tydzień temu kiedy byłam na Zumbie dwa razy zrobiło mi się słabo, nie wiem dlaczego, chodzę na to od roku regularnie a pierwszy raz mi się tak zdarzyło. Dzisiaj mam 16 dzień cyklu a wczoraj pojawiło mi się w śluzie troszkę brązowego śluzu, było go tylko trochę wieczorem. Dzisiaj kiedy poszłam do toalety również miałam ale też było go niewiele, kolor kawy, co prawda więcej niż wczoraj ale później śluz był już normalny... Od tygodnia może dwóch chodzę poddenerwowana, wyżywam się troszkę na mężu :( czy to może oznaczać, że zaszłam w ciążę ?:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować