Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Granat odłamkowy M67

Szef mnie poniewiera jak tylko może ...aż dziś z tego powodu płakałem

Polecane posty

w łazience po kryjomu mimo że jestem facet w wieku 25 lat ;/;/ wiem wstyd się przyznać ale chcesz żeby było dobrze a zawszę źle i że tego nie zrobiłem czy tego a prawda taka że robię to co powinny wykonywać dwie osoby a sam, to robię mimo że nie mam wielu lat praktyki w tym dziele ;/ i jeszcze te warczenie na mnie tylko ,, kurw. kurwa i kurwa chu.... itd a analfabeta jesteś gdzie ty się chowałeś i tego typu teksty i np pytał się czy ruch.... i kogo i jak ;/ i gdyby nie to że mam podpisana umowę i prawie 160 h przepracowanych to bym zabrał się i w diabły wyszedł stamtąd i nie wrócił ;//;/; a dziś to był koszmar ciśnienie miałem tak wysokie że o mało nie padłem na serce mimo że z tym też problemy mam .....mam tego dosyć już

Gość lis pustynny
aż tak kiepsko

Gość Mieszkaneczka Polandii
masakraaa...ten twój szef to tyran jakiś

Gość Darunjaaa
Tak to jest jak komus sie nie układa i wyładowuje emocje na innych.Znalazł sobie Ciebie na kozła ofiarnego ,tyran jeden,a gdzie pracujesz?

Gość płetwonurek zp
no nie wiem może nie każdy - ale to jest nasza kochana Polska i kultura ludzi tu ,, Chamstwo i buractwo dookoła ,,

kelner ale i robię tez obowiązki kucharza ;/

Gość Wrtvbnvv
Popatrz sie na niego z wyzszoscia, to pomaga

Gość Natalia 19
Tracisz tylko zdrowie przez bydlaka

Gość Marta B
Ja by odeszła z tej firmy

Gość A-Z Granat-korzystacie?
Używałyście leku co się nazywa A-Z Granat? No bo wyszukiwałam komentarzy o leku A-Z Granat i nic nie mogę znaleźć. Może możecie coś napisać mi o tym prepearacie? Opłaca się go używać, znacie jakieś zamienniki? Tu jest trochę informacji o A-Z Granat: http://www.listalekow.pl/a-z-granat/ - uważacie, że to rzetelne informacje? Wolałabym się przejechać i roztrwonić bezsensownie pieniążki, dlatego pytam Was o radę. Dzięki za wszelkie porady.

Gość gość
Powinies po kryjomu jakos wlaczac dyktafon w komie jak idziesz z nim rozmawiac. Ewidentnie Twoj szef stosuje mobbing a to jest karalne.