Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

wasze rachunki i dochody

Polecane posty

Telefony: Stacjonarny 150 złotych Komórkowy 150 złotych Komórkowy 30 złotych Telewizja: Abonament, Cyfrowy polsat, Cyfra Plus, Astra, N - Ponad 300 złotych miesięcznie Prąd 200 złotych Gaz 200 złotych Czynsz 300 złotych Kredyt mieszkaniowy 200 złotych Woda 500 złotych A zarobki marne. 400 złotych za praktyki w zawodówce, ojciec na czarno 1000 złotych, matka pół etatu ponad 600 zł do ręki +450 złotych z mopsu.

Gość ups!!
ja przeczytalam: wasze ruchanko i odchody :D :D

Gość ups!!
tak, ale nie gadajmy o piertouach. opowiedz dzisiaj co dzisiaj zjadlas i kogo oplotkowalas :)

Dzisiaj tylko pizze, 4 kurczaki z rożna, pierogi z serem, naleśniki z serem, delicje z milki (20 paczek). Najpierw byłam u jednej sąsiadki, potem poszłam do drugiej i obesrałam te pierwszą. Dzisiaj odwiedział 5 sąsiadek. Wszystkie osrałam po ludziach.

Gość ups!!
super :classic_cool: jadasz czasem steki wolowe? a watrobke? ja bardzo lubie takie zelki owocowe ze starbaka, ale drogie one, a nie umiem zarabiac obgadywaniem :o

Gość rachunek sumienia
1. jestem kretynką 2. kretynizm objawia się codziennie na kafe 3. i nie pouszczę was aż do waszej usranej śmierci amen podpisano: ukryta prawda

Gość Do geese see God ??
to jest fajan autorka i zaklada bardzo fajne tematy. szczegolnie ciekawe sa te, gdzie wymienia liste posilkow z calego dnia. nie zartuje! ona jest fascynujaca!

Gość spierdówek
ten caly maciek b to pies gończy , kamufluje sie pod kazdym tematem w pomarańczy huj

Gość ggjjfxhv
.

Gość ggjjfxhv
up