Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeptovaa

prosze o pomoc ! PILNE !

Polecane posty

Gość szeptovaa

Witam dokładnie 3 dni temu odbyłam z chłopakiem swój pierwszy stosunek , ja obecnie biorę tabletki antykoncepcyjne byłam w połowie 2 opakowania .... kochaliśmy się bez prezerwatywy , tabletki zawsze biorę regularnie o godzinie 20;00 ... chłopak Nie spuścił mi się do środka ... od tego czasu mam jakos biedunke boli mnie brzuch ... za kilka dni mam koniec tabletek i 7 dni przerwy ... ostatnia tabletke biorę 21.05.13 proszę o odpowiedż pilne ... ps kilka godzin przed stosunkiem tez miałam biegunkę ...tzn o koło godz 14;00 nie wiem czy to skutki uboczne .... czy jak.. POZDRAWIAM

Gość coralgolek01
piłaś alkohol?

Gość coralgolek01
Piłaś alkohol ?

Gość lolakola
jeśli miałaś biegunkę przed i po stosunku, to możliwe, że tabletka nie zadziałała, piszą o tym w ulotce

Gość nie straszcie dziewczyny
biegunke miala ok.14, a pigulki bierze ok.2o... przeciez 4 godz.wystarcza, by pigulka sie wchlonela calkowicie. gorzej z kolejnymi dniami - czy biegunki wystepowaly w czasie 4 godz.po przyjeciu leku? czy wzielas wtedy kolejna z blistra, jak radza w ulotce? ...czytalas w ogole ulotke? ;)

Gość nie straszcie dziewczyny
a, i jeszcze wytrysku w pochwie nie bylo... eeeeee, teraz masz biegunke z nerwow ;) i tyle nie jestes w ciazy, spokojnie. ale przeczytaj uwaznie ulotke i pamietaj o zasadach bezpiecznego stosowania tego rodzaju antykoncepcji :)

Gość szeptovaa
Dziękuję za pomoc ... ogólnie mam tak ze mnie strasznie boli brzuch ... tzn czsasem mam tak ze hmmm brzydko mówiąc "ciśnie mnie na kupcie" ale nie potrafię ... i mam tak od kilku dni