Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frejkaaaaaaaa

poduszka frejki,potrzebna pilna pomoc

Polecane posty

Gość frejkaaaaaaaa

Moj synek dostal zalecenie noszenia poduszki frejki. Nie wiem czy potrzebnie,bo lekarz ten znany jest z wypisywania zalecenia wlasnie tej poduszki lub szerokiego pieluchowania. Maly.ma stwierdzone oba biodra IIa,czyli do 3 miesiaca tak moze byc,a synek ma 2. Wczoraj mu ja zalozylismy,mam nadzieje.ze dobrze, bo instruktaz pielegniarki byl krotki. Tylko rano jak.sciagnelam.do przewiniecia to nozki byly caly czas tak mocno odwiedzione. Czy tak ma byc nawet po zdjeciu poduszki? Czy cos.nie tak zrobilam?nie.chce skrzywdzic dziecka.pojdziemy prywatnie.do jakiegos dobrego ortopedy,bo tam poszlismy ze skierowania i akurat nie.bylo kolejek. Nie wiem czy nie potrzebnie mecze dziecko. Wczoraj bylo ok,dzis mi plakal po przebudzenu cala godzine, nie wiem czy od tej frejki czy od brzuszka;(

Gość jhdjhgfjhsgj
Miałąm to samo - diagnoza: tragiczne staw-poduszka frejka, poszlam do drugiegio lekarza: super, wszytsko dobrze, po 3 tygodniach wrocilam do pierwzego- powiedzial, ze dalej jest tragicznie, poszukałam kolejnego-ale juz dokaldnie wybralam- okazalo sie, ze nie jest ani dobrze ani zle- ale frejki nie kazal nosic. Skad jestes? Jak z podlasia polece Ci dobrego lekarza.

Gość frejkaaaaaaaa
Z bialegostoku,daj.jak mozesz namiar.bede wdzieczna.

Gość aty
Kurde III pisze posta. Nie chce sie zapisac. Tez jestem z Bialegostoku. Dostalas ta frejke na sienkiewicza? Polecam Ci Szuleckiego - przyjmuje w eskulapie.

Gość jjjjkkkhhh
Hh

Gość frejkaaaaaaa
Tak,na sienkiewicza. Dzieki. A slyszalas cos o fabrycznej?

Gość frejkaaaaaaa
Dzieki za namiar!jestesmy juz po wizycie u dr szuleckiego. Biodra sa zdrowe!nawet nie widzi potrzeby kontroli. Na prawde fantastyczny lekarz,mily i widac zna sie na rzeczy.

Gość aty
Ciesze sie bardzo :) ze moglam pomoc. Szybko zalatwiliscie wiyzte :) Nie wiem wlasnie czy szulecki nie przyjmuje tez na fabrycznej. Bylam tam co prawda, nie u szuleckiego,ze starsza corka nie pamietam nazwiska tege faceta,u ktorego bylam ale na widok zeber mojego dziecka wybuchnal smiechem (dostal ode mnie taki wyklad-zaluje ze nie zlozylam skargi), ze nawet wybiegl za mna z poradni....

Gość frejkaaaaaa
To jakis cud,bo kilka tyg temu dzwonilam na fabryczna i wizyty miesiac w przod. Wiec poszlismy na sienkiewicza. A dzis zdesperowana zadzwonilam a kobieta do mnie,ze jak zdaze dojechac na 10 to zaprasza. Nawet nie wiedzialam do jakiego lekarza sie zapisuje,w ostatniej chwili sie pytam,a ona, ze szulecki. To w ogole bylam przeszczesliwa. Nic mu o frejce.nie wspominalismy,dopiero na koniec powiedzielismy po diagnozie. Wrecz zabronil jej uzywac. Dzieki jeszcze raz.