Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyska7911

Molestuje mnie szef

Polecane posty

Gość dyska7911

Jestem załamana, każdy dzień w pracy mnie dobija. Mamy nowego dyr działu, od początku zachowywał się w stosunku do mnie inaczej niż do pozostałej części grupy. od 2 mies notorycznie mnie obmacuje, dotyka, mówi zboczone rzeczy, proponuje seks. Najgorsze jest to, że przy wszystkich jest tak miły dla mnie, że ludzie myślą, że mamy romans i traktują mnie jak kabla, czy osobę, która robi karierę przez łóżko. Mówiłam, żeby przestał, ale to trwa dalej. co mam dalej robić, sytuacja jest nie do zniesienia, codziennie rano chce mi się płakać jak mam iść do pracy, zrobił z mojego życia piekło, w pracy stałam sie nagle wrogiem wszystkich :(

Gość duzaklusia86
Zgłaszałaś to gdzieś? ktoś o tym wie? rodzina, partner, ktoś z pracy?

Gość nie kazdy pracodawca to kanali
wiec z przedmoiwca sie nie zgadzam. Zostan tez pracodawca a pozniej napisz czuy jestes kanalia. Poza tym czytaj, czytaj. To nie jej pracodawca a kierownik dzialu. Roznica jest? ano jest. Natomiast co do autorki, stoi ktos nad nim? , masz z kim prozmawiac na ten temat?

Gość duzaklusia86
zgłaszałaś to gdzieś? ktoś wie o tym w pracy? Kurcze coś mi nie chce wysyłać wiadomości ;/

Gość nie kazdy pracodawca to kanali
generalnie wesolo nie masz, bo najgorsze jak zesp[ol z ktorym pracujesz traktuje cioe jako wroga.

Gość eudufiaaa
kazdy pracodawca i przełozony to kanalia-pracodawca bo zwykle gowno placi a przelozony bo molestuje podwładne

Gość dyska7911
Tak, podlega pod dyrektora regionalnego. Niestety to dobrzy kumple i stąd się pojawił u nas w firmie. Kumpel zatrudnił kumpla więc skarga u regionalnego nic nie da, pewnie pogorszy sytuację :( Nie chcę odejść, pracę lubię, pensja całkiem całkiem, pracuję tu ponad 4 lata i to jest przykre, że ludzie, którzy mnie tyle znali i kumplowaliśmy się, teraz mają mnie za szuję :( Jak mam to powstrzymać?

Gość eudufiaaa
nie ma ludzi niezastąpionych a tylko frajer wierzy z e pracodawcom zalezy na pracownikach -oni i przelozeni wyciskaja pracowników jak cytryny, płaca najmniej jak sie da a w razie koniecznosci bez skrupulow zwalniaja lub tna pensje , bonusy

Gość eudufiaaa
wysylaj CV gdzie sie da a moze trafi ci sie cos lepszego?czyzbys zakladala z e bedziesz w tej pracy do emerytury?

Gość dyska7911
Nie do emerytury, ale pracuję w zawodzie, który dodatkowo jest moją pasja, spełniam się w tym. Mam umowę o prace na czas nieokreślony i stanowisko głównego specjalisty. Wiem, jak teraz jest ciężko o pracę, dlatego jak patrze na to co mam, to myślę, że Pana Boga za nogi złapałam. Nie chcę odejść, ale czasami mam takie chore myśli, np stoi w korytarzu donica z palmą, a ja wyobrażam sobie, że rozp**** mu ją na łbie. Tak go nienawidzę, brzydzę się go. I ten fałsz, kiedy przychodzi jego żona i on ja obejmuje, a uśmiecha się szyderczo do mnie jak jakiś psychopata

Gość dyska7911
nic odgryzać nie będę :) nie planuję skończyć z głową między jego nogami. Majtek mi nie ściąga (odpowiadam chociaż nie wiem czy to pytanie było na serio), za każdym razem, kiedy pcha łapy nie tam gdzie powinien, odpycham go. Ale to jest jak grochem o ścianę, on się śmieje złośliwie i za chwilę jest to samo.

Gość eudufiaaa
wysylanie Cv nic nie kosztuje wiec probuj a wiadomo teraz trzymaj sie obecnej roboty a skoro jeste specjalista to moz ełatwiej znajdziesz robote

Gość eghhjjk
U mnie bylo to samo w pracy..zglosilam do dyrektora. Faceta zawiesili na tydzien i musial mnie przeprosic..w tej chwili spokoj.Zrob to samo, zglos to!

Gość 7565u5u567
ukgk

Gość eudufiaaa
co za swiat

Gość dyska7911
powiedzial ze jesli nie zgodze sie na sex analny a pozniej loda to znajdzie haczyk zeby mnie zwolnic, jestem juz kompletnie zdolowana ...

Gość masz telefon komórkowy
z pewnoscią tak. kiedy widzisz ze zbliża się do ciebie, udawaj że bawisz sie telefone i wąłcz dyktafon. nagraj kilka takich sytuacji i pójdź z tym najpierw do niego. zagroź ze pójdziesz do regionalnego. jak cię wyśmieje idx do regionalnego, ale musisz to zrobić przed nim, więc na wszelki wypadek umów sie z nim wcześniej na spotkanie. jezeli regionalny też cię wyśmieje wal do sądu!!

Gość Poufffnie
Prowokuj go i nagraj jak sie " pluje " ,a najlepiej jak jest zonaty to mu powiedz ze opowiesz zonie ze macie romans i chyba oczekujesz jego dziecka , musisz uderzyc ponizej pasa jak i on.Mozna wymyslec jeszcze 100-tki historyjek ktore jemu obrzydza zycie.

Gość dyska7911
moze jak mu raz obciagne i dam to odpusci ? bylabym sklonna bo to naprawde fajna praca, chyba to zrobie

Gość dyska7911
Matko droga, przestańcie się podszywać! Akurat dla mnie to poważna sytuacja więc będę wdzięczna jak jakiś gimbus przestanie pisać brednie.

Gość duzaklusia86
Wiesz co, ja byłam molestowana i przez to straciłam pracę, bo dostałam warunek: sex albo mnie cytuję: załatwi. No i mnie załatwił. Wyszło mi to na plus bo napisałam prace mgr o tym :D A czy nie jest tak, że sprawiasz wrażenie ofiary i dlatego się uczepił? Może nie jesteś pewna siebie, może widać, że jesteś typem , który dusi wszystko w sobie. On to widzi i wie, że się nie poskarżysz. Unikaj sytuacji, kiedy jesteście sami, jak masz coś do załatwienia z nim, to łap go na korytarzu, nie idź do jego gabinetu gdzie będziecie sami. Podstawa: nagrywaj! Ja bardzo żałuję, że tego nie zrobiłam, podejrzewam, że stać Cie na jakiś mały dyktafon, na gruponach itp stronach są jakieś breloki i długopisy z kamerką, może warto zaopatrzyć się. A jak nie, to po prostu telefon odpal. Mając nagrania możesz oddać sprawę do sądu, a jak nie chcesz zamieszania, to pokaż mu i zagroź, że jak nie przestanie, to upublicznisz. Możesz pokazać to głównemu dyr, możesz żonie. Myślę, że się przestraszy i da Ci spokój. Jak ja nie cierpię takich facetów, którzy wykorzystują pozycje w firmie albo przewagę płciową, żeby gnoić innych. Ale pamiętaj, że może się mścić, będzie Ci patrzył na ręce, a jak popełnisz jakiś błąd w pracy, bo każdy z czasem coś zawali, to koleś stanie na głowie, żeby się Ciebie pozbyć. Z tego co piszesz, to człowiek bez skrupułów. http://stopmobbingowi.blogspot.com/

Gość ziuta bez buta
Mnie też molestuje, bo każe mi pracować.

Gość dyska7911
Dzięki Wam za wsparcie, dziś jestem na urlopie i zamiast korzystać z niego, to siedzę w necie i czytam o molestowaniu. Dla jasności, ani raz nie przeszło mi przez myśl, żeby się z nim przespać albo cokolwiek innego robić. I macie rację, będę od dziś nagrywać, jak uzbieram trochę kompromitującego materiału to wtedy pomyślę, co z tym zrobić.

Gość abtillka
kazdy pracodawca i przelozony to kanalia -smutne-facet wiadomo molestuje podwladne kobiety

Gość m-la
nie da się dodac postów u Ciebie.:/ Zamiast skarżyć o mobbing można skarżyć o naruszenie dóbr osobistych

Gość yuyuy
moglabys podac gg?

Gość ertikka
huujowo jest

Gość dyska7911
Do tej pory nie byłam typem cichej osoby, dopiero kiedy on zaczął się dobierać i reszta współpracowników odwróciła się ode mnie, to stałam się taka wyciszona, po prostu grunt pod nogami mi się wali.