Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviennka

Serce vs rozum...

Polecane posty

Gość viviennka

Wiem, że nikt nie czyta długich tematów, dlatego postaram się to przedstawić w jak największym skrócie. Proszę o rady... - od 3 lat jestem w związku, nasze dziecko ma 10 miesięcy. Od czasu ciąży - mimo, że była ona chciana, nie układa nam się. Nie kłócimy się, ale nie ma między nami tego, co... kiedyś. tej werwy, iskry, starania się. Mo mężczyzna dużo pracuje, stara się coś osiągnąć w życiu, ja zajmuje się domem, dorabiam i opiekuję się naszym dzieckiem. - brak mi czułości - partner nigdy nie był wylewny, a jedyną czułością jaką teraz od niego otrzymuje jest buziak na powitanie i pożegnanie i przytulenie nocą. - od miesiąca partner pracuje po około 16 godzin na dobę - chwilowo ma dwa etaty, tak postanowił aby szybciej spłacić swój kredyt na samochód. Nie widujemy się prawie wcale... Za 4 miesiące ja wracam do pracy. - pół roku temu pojawił się drugi mężczyzna, zupełnie inny od mojego partnera. Widzieliśmy się zaledwie 3 razy, ale dzwoni codziennie. Mieszka za granica, chcialby zabrac mnie tam ze soba. Jest czuly, troskliwy i ma te cechy, ktorych nie ma moj partner, zapewne ma tez wiele wad, ktorych teraz nie dostrzegam. - rozmowy z partnerem na temat naprawy zwiazku nic nie daja. On twierdzi, ze nas kocha, za corka szaleje, mimo, ze dla niej tez nie ma czasu. - nie wiem co zrobic, jestem skolowana, zakochalam sie w tym nowym mezczyznie, ale... kocham tez obecnego partnera, jednak... nie jestem z nim szczesliwa. Coooooo robic :(

Gość A w tym drugim jesteś zakochan
A w tym drugim jesteś zakochana czy tylko zauroczona? Wierz mi, że przez 3 spotkania nie da sie kogoś poznać. Przez telefon też nie, nawet jesli dzwoni po kilka razy dziennie. Jednak jesli jestes pewna, że jesteś szczerze zakochana to walcz. Życie jest zbyt krótkie zeby je marnować z nieodpowiednią osobą.

Gość viviennka
??

Gość terroristboy
Jesteś przykładem głupiej cipki która sama nie wie czego chce... Facet zasuwa na 2 etaty żeby było wam lepiej a Ty zamias wspierać go i zachowujesz się jak dziwka która szuka nowego bolca... Odejść jest najłatwiej.. Po prostu Ci się nudzi ogarniesz dzieciaka i masz zaduzo czasu wolnego ... Pozasuwaj na dwa etaty po 16h dziennie czasami pewnie i dłużej i zobaczysz jak będziesz miała na wszystko ochotę i werwe