Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta.pik

Doradca ślubny - korzystałyście?

Polecane posty

Gość aneta.pik

Od zawsze ciekawiła mnie tematyka ślubno-weselna i zastanawiam się czy by nie założyć firmy zajmującej się organizacją tego typu uroczystości, doradzaniem, załatwianiem. Zwłaszcza, że ludzie od zawsze biorą śluby, a nie każdy ma czas i chęci, żeby to wszystko ogarnąć. Myślicie, że to dobry pomysł? Myślicie, że byliby chętni na takie usługi?

Od cholery jest takich ludzi, ciężko Ci będzie wciągnąć się na rynek skoro doświadczeni Ci brak. No np. ja nie skorzystałabym z usług osoby niedoświadczonej.

Gość linula
no ale od czegoś trzeba zacząć, przecież ci wszyscy ludzie zaczynali od zera i dopiero potem zdobywali doświadczenie... może warto coś zacząć działać, żeby wyrobić sobie renomę eksperta?

Gość swetfffa
Daj sobie spokój tu nie Ameryka, gdzie konsiltant to element tradycji, u nas to obce i mało spotykane, slubem kazdy się zajmuje sam, bo laski to po prostu cieszy

Gość swetfffa
co chwile ktos tu pisze że on by się chętnie zajął, nawet jeśli zacznie to padają te firmy szybciutki, jesli spróbujesz to się o tym przekoansz sama

Gość phi od czegos trzeba zaczac
sorry, ale ja bym niechiala, zeby moje wesele organizowala osoba dopiero zaczynajaca ;/ jesli autorka nie ma doswiadczenia, na pewno nie skorzystalabym z jej uslug.

Gość gość
FIRMA KONSULTANTÓW ŚLUBNYCH NA SPRZEDAŻ Nasza działalność to rozpoznawalna na rynku marka, która zainteresowanym kupnem osobom zapewni łatwe wejście na rynek usług ślubnych. Przedmiotami sprzedaży są: • strona internetowa • internetowy sklep firmowy • internetowa wypożyczalnia elementów dekoracyjnych, • telefon firmowy, • rozpoznawalne logo, • historia firmy wraz pakietem zdjęć ze zorganizowanych imprez • baza danych dotycząca podwykonawców i konkurencji. • profesjonalny pakiet dokumentów potrzebnych przy prowadzeniu tego rodzaju działalności. Nasza strona internetowa jest bardzo dobrze wypozycjonowana w wyszukiwarkach i portalach ślubnych. Kupując te domeny nie czekają państwo, aż słowa kluczowe znajdą się po kilku miesiącach w pierwszej dziesiątce, ale od dnia zakupu firma jest na pierwszych pozycjach. Decydując się na zakup niniejszej firmy oferujemy SZKOLENIE NA KONSULTANTA ŚLUBNEGO W PAKIECIE! Cena bardzo korzystna!!! W przypadku zainteresowania prosimy o kontakt mailowy: md_consulting@gazeta.pl PS> Przedmiotem sprzedaży nie jest franczyza Jeżeli myślicie Państwo o realizacji swoich marzeń w zawodzie KONSULTANTA ŚLUBNEGO – to właśnie odpowiednia chwila na rozpoczęcie tej przygody.

Jeśli czujesz, że samodzielne planowanie wesela Cię przerośnie, warto wziąć pod uwagę pomoc eksperta. Oczywiście jeśli budżet na to pozwoli, bo jest to oczywiście kolejny wydatek;) Oferty wielu godnych polecenia konsultantów znajdziesz tutaj: http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Konsultant-slubny/ życzę bezstresowej organizacji! :)

Gość Monikaaaaaa662
Doradca ślubny to nowa rzecz na rynku. Ja w tym roku wzięłam nie konsultanta gdzie bym musiała zapłacić z 6 a może i 12 tysięcy. Chciałam sama zorganizować swój ślub to sama przyjemność oraz miłe doświadczenie. Dlatego rozejrzałam się na rynku by poszukać pomocy innej? Znaczy się, żeby mi ktoś tylko doradził przy wyborze sali i zespołu muzycznego. Niestety takiej osoby nie znalazłam