Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justys01443

Clostilbegyt mimo stwierdzonej owulacji

Polecane posty

Gość justys01443

witam!!! Mam potwierdzona owulacje monitoringiem, pęchęrzyki pękają a mimo to gin chce mnie stymulować. Też tak miałyście? Niewiem czy mam sie na to zgodzić, bo po co wywoływać owulacje jak ja ją mam.

Gość magda2407
hej ja tez miałam owulacje potwirdzona monitoringiem.gin napomniała ze mozna zrobic jeszce stymulacje clostibegytem,ale jak na razie do tego n ie doszło.teraz mam skierowanie do szpitala na droznosc jajowodów.

Gość justys01443
ja oprócz badania hormonów nie miałam żadnych badań robionych, ale jestem po jednym poronieniu i ciaży pozamacicznej. Sama niewiem czy to cos da, bo w ciąże zachodze, problem jest z utrzymaniem jej.

Gość justys01443
ja nie miałam robionych zadnych badań oprócz hormonów. Wszystko jest ok. Niewiem czy brać ten lek, bo ja jestem po jednym poronieniu i jednej ciaży pozamacicznej, wiec w ciaze zachodze- problem tkwi raczej w utrzymaniu jej

Gość magda2407
wiem,ze dla podtrzymania ciazy przed zajscie i po zajsciu stosuje sie duphaston.ale tak dokładnie nie wiem.

Gość magda2407
zastanawiałaby sie czy ten clo jest potrzebmy w twojej sytuacji.tak jak napisalas chodzi tu o podtrzymanie ciazy.