Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiolkka

2 tydz ciazy a na usg dopochwowym lekarz nie widzi pecherzyka,,czy to mozliwe??

Polecane posty

Pare dni temu robilam badanie krwi,okazalo sie ze jestem w 2 tyg ciazy. Nie dostalam @ ktory mial byc w tamtym tyg w piatek. Wczoraj wystapily plamienia sluz z rozowa krwia,odrazu udalam sie do lekarza ktory podczas usg dopochwowego stwierdzil ze nie widzi pecherza plodowego.Zabrano mnie na ostry dyzur i przeprowadzono kolejne usg przez lekarz specjaliste. Stwierdzil ze czasami sie zdarza ze kobiety krwawia podczas ciazy imaja w 1 trymestrze normalna miesiaczke i zeby sie nie martwic bo to ze nie widzi pecherzyka ciazowego wcale nie wyklucza ciazy,poprostu moze sie zdarzyc tak ze jest jeszcze zbyt wczesnie i nawet usg dopochwowe nic nie widzi. Powiedzial mi jeszcze ze jest wszystko ok i ze mam troche nietypowo polozona macice...Kazal zrobic betra hcg i zobaczyc czy wzrasta. Co o tym myslicie??

Gość jolka.loip
u mnie zobaczył dopiero w 5 tyg. zastanów się co piszesz. 2 tydz od zapłodnienia ima być widać pęchcerzyk ??

Gość dfghnbv
Zrób beta HCG. 2 tydzień to dość wcześnie, ale w HCG wyjdzie podniesiony poziom (jeśli jesteś w ciąży). Nie martw się, u mnie w 3 tygodniu widać było nawet 2 pęcherzyki, później pozostał jeden...

Gość kiedy miaalś ostanią
miesiączkę?

faktycznie w blad was wprowadzilam..liczac od 17.04 to jest to 5 tydz a na usg lekarz nic nie widzi a beta hcg wyszlo 989.00 i dzis bede powtarzala

kurde na glownej stronie wyswietla mi sie ilosc waszych odpowiedzi a jak wchodze ttutaj to nie ma nic nowego

Gość Słuchaj, jeżeli lekarz
powiedział Ci, że w I trymestrze ciąży kobiety mają MIESIĄCZKĘ to omijaj go z daleka, bo to skanadl, że lekarz-ginekolog nie wie co to miesiączka :o. Mogą wystąpić krwawienia, owszem, ale nie MIESIĄCZKA która jest złuszczaniem ścian macicy występującym po NIEZAPŁODNIENIU komórki jajowej. ergo - będąc w ciąży musiałabyś jajeczkować i liczyć się z tym, że mając w sobie np. 8tyg płód dojdzie do ponownego zapłodnienia :o :o :o.

dodam jeszcze ze lekarz powiedzial mi ze mam rozpulchniona i nietypowo polozona macice. Czy to moze mi w czym przeszkadzac?? bo lekarz stwierdzil ze nie

Gość gfdrg
kj