Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam paula92

czy to było molestowanie?????

Polecane posty

Gość pytam paula92

Witam. Odpowiedzcie mi na pytanie.Sytuacja miała kilka lat temu w jednej ze szkół muzycznych.Uczyłam się tam grać na klarnecie. Aby dobrze grać na instrumencie, trzeba robić odpowiednie ćwiczenia oddechowe (przeponą),ci co grali będą wiedzieć o czym mówię. I teraz pytanie.Czy w czasie nauki prawidłego zadęcia i oddechu nauczyciel kładł wam rękę na przeponie?Czy same to robiłyście, aby wyrabiac nawyk prawidłowego oddechu.? To było 1 wsze pytanie Drugie, to , czy np jak była lekcja i akurat wyjątkowo dobrze zagraliście utwór, to czy nauczyciel np chwalił was, obejmował (za ramiona, lub talię), a nawet zdarzyło mu się was pocałowac np w czoło (nigdy usta). Czy to było molestowanie, czy przesadzam? Miałam wtedy około 14-16,lat. Rzygać mi się wtedy chciało, a często specjalnie grałam źle aby uniknąć tych pochwał. przsadzam?

Gość pastelowe pola
nie przesadzasz. Nauczyciel lapiacy uczennice za talie i cALUJACY JA W CZOLO przekracza granice i wg mnie to jest molestowanie. Subtelne ale jednak.

Gość pytam paula92
Pytam anonimowo na forum, bo w realu nie miałam odwagi.Nigdy nie łapał mnie za d.... czy piersi , nie nawiązywał nic do seksu, wiec sądziłąm, ze jestem przewrazliwiona.

Gość pytam paula92
Widze ze raczej nikt nie miał takich przejść.Ech jak zawsze sama.